BLUSRATING BRANDBLUSSERS


Blusrating brandblussers? Om verschillen tussen brandblussers in bluscapaciteit tte vergelijken is de blusrating classificatie ontwikkeld. Op basis van testen door geaccrediteerde testcentra wordt de blusrating van brandblussers bepaald. De resultaten van brandblusser testen hangen af van het soort blusmiddel en type brandblusser af. De blusrating geeft de maximale brandgrootte aan die met de geteste brand blusser kan worden geblust. Bovenaan op het etiket van iedere brandblusser wordt de blusrating met getallen i.c.m. met de letters van de brandklassen weergegeven. Hoe hoger de getallen des te grotere beginbrand kun je met de brandblusser blussen. Ook in de webshop de innovatieve onderhoudsvrije sprayblussers voor keuken, autocaravan, woning, camper en kantoor. Beste eenvoudig brandblussers.


BLUSRATING BRANDBLUSSERS | BEDRIJFSRUIMTEN

Welke blusrating brandblussers bedrijfsruimte? Benodigde brandblusser met voldoende hoge blusrating hangt vooral van het risico op brand in een ruimte of omgeving af. In een opslagruimte waarin zich brandbare vloeistoffen bevinden worden 6-liter schuimblussers met een blusrating van 34A-233B opgehangen. Brandklasse B omvat de categorie vloeibare stof branden. Met een 233B blusrating is een vloeistofbrand tot maximaal 233 liter te blussen. Omdat in ruimten van bedrijfsgebouwen brandblussers met minimaal 6-liter schuim worden voorgeschreven ( Overheid ) zijn dit de meest verkochte brandblussers. Wilt u voor kantoorruimten in uw bedrijf of instelling brandblussers met voldoende blusrating kopen dan zijn de goedkopere schuimblussers 21A-144B prima blussers..! Op zoek naar voordelig blusmiddelen onderhoud Emmen, Assen, Hoogeveen, andere woonplaats in Drenthe of naastgelegen provincie? Neem contact op.


BRANDBLUSSERS 6-LITER SCHUIM | BEDRIJFSPAND

BLUSRATING BRANDBLUSSERS | AUTO - CAMPER - CARAVAN - THUIS

BlusPunt.nl Brandblussers biedt compacte onderhoudsvrije sprayblussers en compacte niet-onderhoudsvrije metalen brandblussers met specifieke blusrating om veilig brand thuis of onderweg te blussen. Beide soorten brandblussers zijn Rijkskeurmerk erkende goedgekeurde brandblussers snel inzetbaar voor bestrijden van brand. Sprayblussers zijn goedkoper in aanschaf, eenvoudiger inzetbaar, door iedereen eenvoudig te bedienen en volledig onderhoudsvrij.  


ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSER | BLUSRATING 5A-21B-5F