AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSERS VERVANGEN


Een brandblusser vervangen of meerdere brandblussers vervangen? Wanneer abc poeder brandblussers of schuim blusapparaten vervangen? Brandblussers in bedrijven vervangen in het 20e jaar na productiedatum. Onderhoudsarme blusapparaten poeder en schuim kopen? Tien jaar lang geen kosten uitgebreid brandblusser onderhoud. Erkende brandblussers, onderhoudsarm, met slechts visuele goedkope controle. Onderhoudsarme blustoestellen met Rijkskeurmerk, MED keur en CE markering. Type brandblussers dat corrosiebestendig, stootvast, krasvast en lichter in gewicht is dan metalen blussers. Webshop blusapparaten onderhoudsarm.


Welke termijn brandblussers vervangen? Het vervangen van brandblussers dient conform onderhoudsnorm NEN2559 te gebeuren. Wij zijn als importeur en distributeur van brandblusapparaten specialist. Bij ons kunt u terecht wanneer welk onderhoud aan de brandblusmiddelen in uw omgeving zijn vereist. Mochten er brandblussers vervangen dienen te worden dan attenderen wij u op de nieuwe onderhoudsarme brandblussers. Dit zijn robuuste brandblussers die prima aan de geldende regelgevingen en voorschriften, die aan brandblussers in bedrijfsgebouwen en bedrijfsomgevingen gesteld worden, voldoen. Deze brandblussers zijn stootvast, krasvast, lichtgewicht en zijn uitgerust met RVS knijphendel en kevlar drukhouder. Metalen schuimblussers dienen elke vijf jaar van een nieuwe vulling te worden voorzien. De onderhoudsarme poeder- en schuimblussers met kunststof cilinder slechts eenmaal in 20 jaar (in 10e jaar).


WINKEL BRANDBLUSMIDDELEN | VEILIGHEIDSARTIKELEN:

WANNEER BRANDBLUSSER VERVANGEN

Het is voor menigeen nog vrij onduidelijk wanneer en waarom brandblusapparaten dienen te worden vervangen. Hierom hebben wij het vrij te downloaden document aan deze pagina toegevoegd. Op deze pagina staan de tijdspaden voor hervullen, revisie en vervangen van brandblussers vermeldt. Neemt u voor informatie of advies over het onderhoud aan brandblussers gerust even contact op. Veelal is het voordeliger om te hervullen brandblussers duurzaam af te voeren en door nieuwe te vervangen..! Wij bieden een groot assortiment goedkope brandblussers in alle soorten met diverse inhoud volumes.

Wanneer brandblussers vervangen
Afbeelding – 606,0 KB

BRANDBLUSSER VERVANGEN v.a. | MEEST TOEGEPASTE BRANDBLUSSERS IN BEDRIJVEN: