AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 - 1304730

BLUSRATING BRANDBLUSSERS | WEBSHOP


Blusrating brandblussers? Om de verschillen tussen brandblussers te vergelijken is de blusrating ontwikkeld. Omstandigheden waaronder brandblusser testen plaatsvinden zijn vooraf bepaald. Resultaten brandblusser testen hangen af van het blusmiddel, type brandblusser en ervaring van de persoon welke de blustesten uitvoert. De blusrating geeft weer welke maximale brandgrootte er met de brandblusser kan worden geblust. Webshop goedkope brandblussers keukenauto, boot, caravan, woning, camper en kantoor. Brandblussers voor blussen in diverse brandklassen. Op brandblussers wordt de blusrating met getallen i.c.m. met letters van de brandklassen (ABCD) aangegeven. In de webshop verschillende soorten brandblussers eenvoudig bestellen, veilig online per iDEAL afrekenen. Advies? Neem gerust contact op!


BLUSRATING BRANDBLUSSERS | BEDRIJFSRUIMTEN

Welke blusrating brandblussers benodigd? De benodigde brandblussers met voldoende hoge blusrating hangt vooral van het risico op brand in een ruimte of omgeving af. In een opslagruimte waarin zich brandbare vloeistoffen bevinden worden 6-liter schuimblussers met een blusrating van 34A-233B opgehangen. Brandklasse B omvat de categorie vloeibare stof branden. Met een 233B blusrating is een vloeistofbrand tot maximaal 233 liter te blussen. Omdat in ruimten van bedrijfsgebouwen brandblussers met minimaal 6-liter schuim worden voorgeschreven ( Overheid ) zijn dit de meest verkochte brandblussers. Wilt u voor kantoorruimten in uw bedrijf of instelling brandblussers met voldoende blusrating kopen dan zijn de goedkopere schuimblussers 21A-144B prima blussers..! Op zoek naar voordelig blusmiddelen onderhoud in Emmen, Assen, Hoogeveen, andere woonplaats in Drenthe of naastgelegen provincie? Neem contact op.


BLUSRATING BRANDBLUSSERS | AUTO - BOOT - CAMPER - CARAVAN - THUIS

BlusPunt Brandblussers biedt zowel sprayblussers als compacte metalen brandblussers met specifieke blusrating om veilig een brand thuis of onderweg te blussen. Handzame brandblussers met Rijkskeurmerk snel inzetbaar voor het bestrijden van een brand in de beginfase. Sprayblussers zijn feitelijk universeel inzetbare brandblussers met brand blusmiddel dat in verschillende brandklassen inzetbaar is. De metalen brandblussers in de webshop zijn qua gewicht net even zwaarder en minder ergonomisch in gebruik.


Informatie blusrating brandblussers? Neem gerust contact op, wij zijn u graag van dienst.