WANNEER BRANDBLUSSERS - BRANDHASPELS KEUREN | ONDERHOUDEN?


KEURING BRANDBLUSSERS | ONDERHOUD:

Brandblussers keuren? Keuren van brandblussers in bedrijfsruimten in gebouwen dient volgens onderhoudsnorm NEN2559 periodiek te gebeuren. BlusPunt Brandblussers biedt voordelige prijzen voor het keuren van brandblussers. Onze prijzen voor het periodiek keuren van draagbare brandblussers zijn inclusief nieuwe verzegeling en keuringsstickers. Bij uitgebreid onderhoud aan brandblussers wordt de prijs vooraf afgesproken zodat u vooraf weet wat de kosten bedragen. Zo kunt u overwegen of het bij het uitgebreid onderhoud (brandblusser hervullen, schuimblusser 5-jaarlijks, hervullen poederblusser en koolzuurgasblusser 10-jaarlijks) goedkoper is om brandblussers opnieuw te vullen of te vervangen. Voor het keuren van brandblussers buiten normale werktijd geldt dezelfde prijs als binnen reguliere werktijden!


KEURING BRANDHASPELS | ONDERHOUD:

Brandslanghaspels keuren? Keuren van brandslanghaspels dient u jaarlijks te laten uitvoeren. Het keuren geschiedt volgens de NEN671-3. Deze keuringstermijn geldt voor zowel vaste-brandslanghaspels in gebouwen als voor verrijdbare-brandslanghaspels. Jaarlijks uitvoeren van onderhoud en het keuren van brandslanghaspels dient om uw brandhaspels gebruiksklaar te houden. Behalve visuele controle worden het haspelblad, de lagers, brandslang, kranen en straalpijp op defecten, lekkages en afwijkingen gecontroleerd. Worden er onderdelen van de brandslanghaspel tijdens de jaarlijkse haspel keuring afgekeurd dan biedt BlusPunt Brandblussers nieuwe onderdelen voor lage prijzen!


ONZE WERKWIJZE | BLUSPUNT BRANDBLUSSERS:

Onderhoud aan brandblussers en brandslanghaspels kunnen wij meestal op korte termijn uitvoeren. Na het keuren ontvangt u van de service medewerker de rapportage van de status en conditie waarin de blusmiddelen zich bevinden. De service medewerker legt uit wat er verricht is en welke bijzonderheden er bij het keuren zijn geconstateerd. Een kopie van de onderhoud rapportage wordt bij BlusPunt Brandblussers volgens de AVG richtlijnen bewaard. In het volgende jaar nemen wij als service en na uw goedvinden een maand van tevoren contact met u op voor het plannen van de volgende onderhoudsdatum.


TIP: ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSERS:

Onderhoudsvrije brandblussers? Brandblussers voor bedrijven, winkels, organisaties, instellingen, sportverenigingen... Tien jaar geen kosten voor uitgebreid onderhoud (hervullen) van schuimblussers of poederblussers. Bij eis vanuit uw verzekering naar wens jaarlijks of twee jaarlijks onderhoud mogelijk. Bespreek de na te leven keuringstermijn met uw brandverzekering. Mogelijk wordt jaarlijkse keuring in de voorwaarden van de brandverzekering bepaald. Minimaal vereiste brandblussers in bedrijfspanden, instellingen, winkels, verenigingen zijn 6-liter-schuimblussers. Neem bij vragen gerust contact met ons op.


ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSER | MINIMAAL 3-JAAR HOUDBAAR | BRANDKLASSEN A - B - F* ( VET* ) - ELEKTRISCHE APPARATUUR:
PICTOGRAM BORDEN | PRIJZEN KEURING BLUSMIDDELEN: