AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

BRANDBLUSSER MOTORRUIMTE AUTO | WEBSHOP


Brandblusser motorruimte auto? Webshop brandblussers om brand motorruimte autovoertuigen adequaat en zonder al teveel blusschade te blussen. Brandblussers voor het blussen van in brand staande motorruimten geschikt. Brand in een motorruimte dient met de juiste blusmiddelen bestreden te worden. Blus brand motorruimte nooit met poederblussers..! Poeder veroorzaakt enorme gevolgschade in alle elektrische circuits die na verloop van tijd of direct na het blussen zullen uitvallen. Webshop brandblussers, schuimblussers, autoverbanddozen en aanbieding spray brandblussers om veilig brand in motorruimte te bestrijden. Online brandblusser motorruimte personenauto, bedrijfsauto, overige voertuigen kopen!


De beste brandblusser om brand in motorruimten te blussen is een schuim brandblusser. In de webshop goedkope brandblusser met schuim in sprayblusser formaat en brandblusser met schuim met metalen cilinder. De brandblusser sprayblussers zijn lichtgewicht onderhoudsvrije brandblussers voor in de auto en eenvoudig stevig in voertuigen te monteren. Autobrandblussers met metalen cilinder raken na enige tijd meestal los, veroorzaakt door trillingen en schokken. Met nieuwe spray brandblussers dus kosten bij aankoop en onderhoud besparen. Neem voor advies brandblusser motorruimte gerust contact met ons op. 


BRANDBLUSSER MOTORRUIMTE AUTO | ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSERS:
BRANDBLUSSER MOTORRUIMTE AUTO | SCHUIMBLUSSERS 2-LITER:
VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR IN DE AUTO:

BRANDBLUSSER MOTORRUIMTE

Een brandblusser in de auto is absoluut aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand in de motorruimte van uw auto  ontstaat. Na brand aan boord van een auto is de daaruit voortkomende brandschade meestal niet herstelbaar. En dat terwijl eigenlijk niemand, ook is het misschien tijdelijk, zonder auto kan. Plaats hierom een sprayblusser in de auto. Een sprayblusser past mogelijk in het deurvak, stoelvak, dashboardkastje en of laadruimte. Spray brandblussers zijn goedkoop en snel inzetbaar, ook bij brand in de motorruimte. Vooral in de zomer neemt het aantal autobranden toe omdat oververhit raken van de motor in motorruimten op de loer ligt. Dit geldt voor alle voertuigen, niet alleen voor particuliere voertuigen. In bedrijfsvoertuigen zijn brandblussers zelfs verplicht.