BRANDBLUSSER MOTORRUIMTE AUTO | WEBSHOP


Brandblusser motorruimte auto? Webshop autobrandblussers om brand motorruimte autovoertuigen adequaat en zonder al teveel blusschade te blussen. Brandblussers voor het blussen van in brand staande motorruimten geschikt. Brand in een motorruimte dient met de juiste blusmiddelen bestreden te worden. Blus brand in motorruimten nooit met poederblussers. Poeder veroorzaakt enorme gevolgschade in alle elektrische circuits die na verloop van tijd of direct na het blussen zullen uitvallen. De goedkoopste auto brandblussers, schuimblussers en autoverbanddozen voor optimale veiligheid onderweg.


De beste brandblusser om brand in motorruimten te blussen is een schuim brandblusser. In de webshop goedkope brandblussers 2-liter in compact formaat gevuld met schuim blusmiddel dat zowel de brand afdekt door de foam film en een temperatuur verlagende blussende werking heeft. Deze brandblussers zijn uitstekende brandblussers voor personen voertuigen en bedrijfsvoertuigen* (ook voor de VCA). Autobrandblussers in de webshop zijn goedgekeurde blussers met metalen cilinder die met de meegeleverde montagebeugel stevig in de auto vast te schroeven zijn. Op deze pagina ook automatische blusslangen met blusmiddel dat vloeibaar in de blusslang zit en bij expansie in blusgas verandert. Advies autobrandblusser of blussysteem motorruimte? Neem contact op. 


BRANDBLUSSER MOTORRUIMTE AUTO | SCHUIMBLUSSERS 2-LITER:
VEILIGHEIDSARTIKELEN VOOR IN DE AUTO:

BRANDBLUSSER MOTORRUIMTE

Een brandblusser in de auto is absoluut aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand in de motorruimte van uw auto  ontstaat. Na brand aan boord van een auto is de daaruit voortkomende brandschade meestal niet herstelbaar. En dat terwijl eigenlijk niemand, ook is het misschien tijdelijk, zonder auto kan. Plaats hierom een brandblusser in de auto. Een brandblusser is met de montagebeugel in voertuigen te monteren. Onze auto brandblussers bieden wij aan voor aanbieding prijzen. Vooral in de zomer neemt het aantal autobranden toe omdat oververhit raken van de motor op de loer ligt. Particuliere voertuigen en bedrijfsvoertuigen hebben in de zomerperiode een grotere kans op brand in de motorruimte. Neem voor informatie over autobrandblussers contact op.


BRANDBLUSSER MOTORRUIMTE AUTO | ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSERS: