AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER PARKEERGARAGE | WEBSHOP


Brandblussers parkeergarage kopen? Goedkope brandblussers voor parkeergarages, waaronder vorstbestendig. Als eigenaar of exploitant van een parkeergarage is uw parkeerfaciliteit op brand voorbereid omdat het risico op brand in parkeergarages nu eenmaal hoger is. In de shop brandblussers, pictogrammen en blusserkasten voor parkeergarages. Verlaag de kosten voor brandblussers keuren met lage onderhoud prijzen. Welke brandblusser in een parkeergarage ophangen? Shop goedkope metalen schuimblussers (en stalen poederblussers) voor parkeergarages voor blussen bij temperaturen tot -30 graden. Sprayblusser.eu biedt goedkope sprayblussers met Rijkstypekeurmerk voor autobrand.


BRANDBLUSSER AUTO | ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSERSPRAY:
BRANDBLUSSERS PARKEERGARAGES | VLUCHTLADDERS:

VEREISTE BRANDBLUSSERS PARKEERGARAGE:

Brandblussers voor parkeergarages! Ontworpen om branden in de beginfase te bestrijden. In de beginfase is een autobrand met relatief weinig inspanning en blusmiddelen te doven. Voorkom uitbreiding van brand met draagbare blusmiddelen. Met brandblussers die een inhoud van 6-kg of 6-liter bevatten voldoet u aan Bouwbesluit regelgeving. De brandblussers in onze webshop hebben het Rijkskeurmerk en voldoen prima aan de eisen die voor brandblussers in parkeergarages gelden.


BRANDBLUSSER PARKEERGARAGE

Een brandblusser in voertuigen in parkeergarages is absoluut aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand in het voertuig van een geparkeerde auto is. Als er een brandblusser zoals een sprayblusser in de buurt is kan brandschade beperkt worden. Brandschade beperken is bij een autobrand het voornaamste om te doen omdat niemand zonder auto kan. Plaats een sprayblusser in uw auto. Een sprayblusser past mogelijk in het deurvak, stoelvak, dashboardkastje en of laadruimte. Spray brandblussers zijn goedkoop en snel inzetbaar, ook bij brand in de motorruimte. Vooral in de zomer neemt het aantal autobranden toe. Dit geldt voor alle voertuigen zoals ook werkvoertuigen, dus niet alleen voor particuliere voertuigen. In bedrijfsvoertuigen zijn brandblussers zelfs verplicht.