AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

GOEDKOPE ROOKMELDER EN KOOLMONOXIDE MELDER THUIS


Goedkope rookmelders voor thuis. Optische en Thermische rookmelder voor thuis. Op welke plaatsen rookmelder thuis ophangen? Gratis advies rookmelders ophangen. Bij brand in huis verspreiden rookgassen en giftige dampen zich door de woning. Rookmelders alarmeren brand in de beginfase. Voer regelmatig de rookmelder test uit zodat u weet of rookmelders werken. Plaatsen ophangen rookmelders; slaapkamer, entree, overloop, zolder, meterkast. In de webwinkel rookmelder online bestellen en veilig per IDeal betalen bij BlusPunt Brandblussers.


Koolmonoxide melder om risico koolmonoxide vergiftiging te beperken. Door het luide 85dB alarmsignaal is de koolmonoxide melder overal in huis goed waarneembaar. De koolmonoxide melder gaat 10 jaar mee en heeft 10 jaar volledige garantie. De lithium accu hoeft u gedurende 10 jaar niet te vervangen. Met duidelijke montage instructie monteert u de koolmonoxide melder binnen een handomdraai. Bij voorkeur wordt de koolmonoxide melder geplaatst nabij een verbrandingsapparaat zoals CV, geiser en houtkachel. Wanneer er in een installatie onvolledige verbranding optreedt ontstaat het uiterst gevaarlijke kool monoxide dat onzichtbaar, reukloos en kleurloos is. In de webshop goedkope brandblusser voor iedere woning kopen.  


Bij bevestiging koolmonoxide melder aan wand. Indien je de koolmonoxide melder aan de wand plaatst, bevestig deze op een afstand van 1 tot maximaal 2 meter van het verbrandingstoestel. Zorg dat de koolmonoxide melder geplaatst wordt op minimaal 15 centimeter gerekend vanaf het plafond en minimaal 1.50 meter vanaf de grond. Zorg ervoor dat de melder altijd hoger is geplaatst dan de deurpost of het raamkozijn en ook niet in de tocht hangt. Bij plafond bevestiging. Indien je de koolmonoxide melder aan het plafond plaatst doe dit op een afstand van 1 tot maximaal 2 meter vanaf het verbranding toestel. Zorg dat, voor de meest optimale detectie, de koolmonoxide melder tenminste 30 centimeter vanaf de muur geplaatst wordt. In de webshop brandblussers, rook melders en koolmonoxide melders online kopen en veilig per IDeal betalen. Informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op.