BRANDBLUSSER FEESTDAGEN | WEBSHOP


Brandblusser feestdagen? Brandblussers voor brandpreventie Feestdagen. Brandblussers zijn tijdens feestdagen onmisbaar. Met Kerst, Pasen en tijdens andere feestdagen gaan we gourmetten, grillen of fonduen. Aangename maar brandgevaarlijke feestdagen. Grootste brandoorzaak tijdens de feestdagen vindt plaats tijdens het koken en bakken in de keuken of aan tafel. Andere oorzaak van brand tijdens de feestdagen is open vuur in de vorm van kaarsen. Brandblusser woning en keuken webshop met bijna zelfde blustijd als die van een 6-liter-schuimblusser. Brandblusser voor tijdens de feestdagen bestellen?


Woningbrandblussers. U kunt veilig een vet en olie brand, vlam-in-de-pan, hout, papier, textiel, terpentine maar ook in brand staande elektrische apparatuur tot 1000-volt blussen. Sprayblusser woning werkt als iedere andere spraybus en is in gebruik veiliger dan een blusdeken.  Groot voordeel is de brandblusser onderhoud kostenbesparing. Metalen brandblussers moeten verplicht jaarlijks onderhouden en gekeurd worden, onderhoudsvrije spray brandblussers niet. 


Brandblussers voor brandpreventie thuis, niet alleen tijdens de feestdagen. In onze shop lichtgewicht sprayblussers, metalen poeder en schuim brandblussers de automatische brandblusser, EHBO verbanddozen en de niet te vergeten blusdeken. Brandblussers in de webwinkel hebben allen het Rijkskeurmerk en de EHBO verbanddozen zijn volgens de laatste richtlijn van het Oranje Kruis gevuld. Advies brandblussers en EHBO middelen? Neem gerust contact op.