BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VAN A-MERK KWALITEIT VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSERS OUDEREN | WEBSHOP


Brandblussers ouderenappartement! Brandblussers voor brandpreventie ouderenappartementen in appartementengebouwen en appartementen in woon zorgverblijven. Brandpreventie ouderappartementen en ouderenwoningen verdient prioriteit. Ouderen zijn minder zelfredzaam. Bij woningbrand kunnen zij minder snel in actie komen en zo rookvergiftiging oplopen. Het verbeteren van brandpreventie in ouderenappartementen is actueel. Onvoorstelbaar dat er in veel seniorenwoningen geen rookmelders zijn. Koop geen blusdeken! Met sprayblussers zijn beginbranden in keukens van appartementen veiliger te blussen. Voorkom vergiftiging door koolmonoxide en koop in de webwinkel ook koolmonoxide-melder van betrouwbare kwaliteit. Ouderen hebben vaker met brand of koolmonoxidevergiftiging te maken en lopen daarbij groot risico op letsel. Brandblusser ouderenappartement veilig online kopen.


Reeds brandblusser in ouderenwoning of ouderenappartement? Wij bieden ook voordelig onderhoud aan metalen-brandblussers in Drenthe. Metalen brandblussers dienen in tegelstelling tot sprayblussers wel periodiek gecontroleert te worden. Wist u dat metalen schuim, poeder en CO2 brandblussers maximaal twintig jaar dienst mogen doen (Overheidswege). Wij komen regelmatig verouderde brandblussers in particuliere omgevingen tegen die ouder dan twintig jaar zijn. Is dit het geval dan is de betreffende brandblusser niet voldoende betrouwbaar (volgens wetgever) en dient u deze voor de eigen veiligheid af te voeren. Behalve nieuwe brandblussers kunt u bij ons accubrandblusser kopen voor brandpreventie tijdens het opladen van voertuigen naast uw woning of in de parkeergarage.


BRANDBLUSSERS OUDERENAPPARTEMENTEN | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSER
AANVULLENDE BRANDPREVENTIE ARTIKELEN OUDERENWONING:
AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS | METERKAST - WASDROGER - CV-INSTALLATIE:

BRANDBLUSSER VOOR OUDEREN

Ook ouderen dienen in de gelegenheid te blijven om een brandblusser op oudere leeftijd te kunnen bedienen. U kunt zich voorstellen dat een zware metalen brandblusser door het zware gewicht niet populair is bij onze ouderen. Ouderen hebben vaak minder kracht in de handen dus ook moeite met tillen van een zware brandblusser. Dit is een van de redenen dat sprayblussers zijn ontwikkeld en goedgekeurd voor brandpreventie en ouderenwoningen en -appartement. Sprayblussers zijn brandblussers die bij een beginnende brand door ouderen het meest eenvoudig in te zetten zijn. In drie seconden brand blussen door dop te draaien, spray opening op de brand te richten en spray knop indrukken. Neem voor het kopen van een brandblusser voor ouderen gerust contact op.