ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

BRANDBLUSSERS COMPUTERBRAND | WEBSHOP


Brandblusser computerbrand blussen. Brandblussers om brand computers of brand laptop te blussen. Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers. Door het lichte gewicht eenvoudig aan alle soorten muren en wanden te bevestigen. De spray brandblussers bevatten schuim spray brandblusmiddel waarmee u zelfs tot 1000 volt veilig op elektrische apparatuur kunt blussen. Sprayblussers zijn compacte brandblussers om handig, in bijvoorbeeld een computerkast of bureaulade, op te bergen. Bewaar brandblussers op een voor iedereen bekende plaats. Sprayblussers zijn erkende brandblussers met RIjks keurmerk en CE. Universele brandblusser met micronevel blusspray blusmiddel voor het adequaat blussen van brand in computers, laptops, beeldschermen of groepenkast. Voordelig online brandblusser computerapparatuur kopen.


Brandblusser computerbrand computerruimte of datacenter blussen. Voor het blussen van onder spanning staande apparatuur in computerruimten, server apparatuur en noodstroom UPS systemen adviseren wij koolzuurgas-brandblussers met minimaal vijf kilogram Co2 inhoud. Koolzuurgas is een schoon blusgas dat geen elektriciteit geleidt. Bij expansie wordt het vloeibare Co2 in de bluskoker in onschadelijk blusgas omgezet zodat er nauwelijks blusschade optreedt.


BRANDBLUSSER COMPUTERBRAND | ONDERHOUDSVRIJ | THT 4 - 5 JAAR | ELEKTRISCHE APPARATUUR ONDER SPANNING TOT 1000 VOLT
BRANDBLUSSER COMPUTERBRAND | KOOLZUURGASBLUSSERS 2/5-KILOGRAM:
BRANDBLUSSER COMPUTERBRAND | BLUSDEKENS:
BRANDBLUSSER COMPUTERBRAND | BRANDBLUSSER LOCATIE - INSTRUCTIE PICTOGRAMMEN:
AUTOMATISCH BRANDBLUSSER COMPUTERBRAND:

BRAND COMPUTER BLUSSEN...

Brand computer blussen? De oorzaak van brand in computer of andere elektrische apparatuur kan worden veroorzaakt door kortsluiting, overbelasting of een defect onderdeel in apparatuur. Ook kan oververhitting de oorzaak zijn. Zorg in de nabijheid van computers voor voldoende ventilatie. Elektriciteit is niet een brandoorzaak echter houdt de aanvoer van elektrische spanning i.c.m. met de kunststof behuizing van een computer de brand gaande. Universele spray schuimblusser uitermate geschikt voor veilig blussen van in brand staande computerapparatuur tot 1000 volt. Neem voor informatie gerust contact op.