AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

BRANDBLUSSERS COMPUTERBRAND | WEBSHOP


Brandblusser computerbrand blussen. Brandblussers om brand computers of brand laptop te blussen. Sprayblussers zijn lichtgewicht brandblussers. Door het lichte gewicht eenvoudig aan alle soorten muren en wanden te bevestigen. De spray brandblussers bevatten schuim spray brandblusmiddel waarmee u zelfs tot 1000-volt veilig op elektrische apparatuur kunt blussen. Sprayblussers zijn compacte brandblussers om handig, in bijvoorbeeld een computerkast of bureaulade, op te bergen. Bewaar brandblussers op een voor iedereen bekende plaats. Sprayblussers zijn onderhoudsvrije brandblussers met Rijkskeurmerk & CE. Universele brandblusser met micronevel blusspray blusmiddel voor adequaat blussen van brand in computers, laptops, beeldschermen en groepenkast. Voordelig onderhoudsvrije brandblusser computerbrand kopen.


Brandblusser computerbrand computerruimte of datacenter blussen. Voor het blussen van onder spanning staande apparatuur in computerruimten, server apparatuur en noodstroom UPS systemen adviseren wij koolzuurgas-brandblussers met minimaal vijf kilogram Co2 inhoud. Koolzuurgas is een schoon blusgas dat geen elektriciteit geleidt. Bij expansie wordt het vloeibare Co2 in de bluskoker in onschadelijk blusgas omgezet zodat er nauwelijks blusschade optreedt. Heeft u reeds brandblussers die voor keuren en controle in aanmerking komen? Wij bieden voordelige blusmiddelencontrole voor bedrijven in Drenthe.


BRANDBLUSSER COMPUTERBRAND | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSERS:
BRANDBLUSSER COMPUTERBRAND | KOOLZUURGAS ( CO2 ) BRANDBLUSSERS 2-KILOGRAM:
BRANDBLUSSER COMPUTERBRAND | BLUSDEKENS ( niet geschikt voor doven vlam-in-de-pan )
AUTOMATISCH BRANDBLUSSER COMPUTERBRAND:

BRAND COMPUTER BLUSSEN...

Brand computer blussen? De oorzaak van brand in computer of andere elektrische apparatuur kan worden veroorzaakt door kortsluiting, overbelasting of een defect onderdeel in apparatuur. Ook kan oververhitting de oorzaak zijn. Zorg in de nabijheid van computers voor voldoende ventilatie. Elektriciteit is niet een brandoorzaak echter houdt de aanvoer van elektrische spanning i.c.m. met de kunststof behuizing van een computer de brand gaande. Universele spray schuimblusser uitermate geschikt voor veilig blussen van in brand staande computerapparatuur tot 1000 volt. Neem voor informatie gerust contact op.


BRANDBLUSSER COMPUTER BLUSSEN

Een brandblusser nabij uw computer is geen luxe. Computers, beeldschermen en stekkerblokken worden dagelijks gebruikt echter schoonmaken en van stof ontdoen is niet de menselijke sterkste kant. Een computerbrand kan ten grondslag liggen aan meerdere oorzaken dan alleen af en toe reinigen. Ten eerste is de leeftijd van een computer hierbij van belang. Oudere computers moeten harder werken en worden vaak veel heter dan nieuwe beter gekoelde computers. Anderzijds hoopt stof zich in computerbehuizingen op waarbij warmtestraling in de behuizing in combinatie met het stof tot brand kan leiden. Maak periodiek uw computer schoon zodat stof niet de oorzaak is dat de warme lucht uitgang hierdoor niet belemmerd wordt. Koop goedkope sprayblusser computer brand.