AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

SPROEISCHUIM SPRAYBLUSSERS | WEBSHOP  


Sproeischuim sprayblussers kopen? De goedkoopste sproeischuimblussers zijn goedkope sprayblussers met sproeischuim blusmiddel. Sprayblussers voor snelle brandbestrijding. Beste brandblusser voor in huis, auto, caravan, camper en boot. Advies sprayblusser kopen? Beste koop sprayblussers zijn sprayblussers met minimaal 750ml inhoud. Het blusmiddel in sprayblussers biedt een prima blusrating om effectief een beginnende brand te blussen. Brandblussers met gebruiksvriendelijke werking, onmiddellijke beschikbaarheid en een grote bluscapaciteit, gering in omvang. Sproeischuim sprayblussers met Rijkskeurmerk voor lage prijzen, eenvoudig bestellen en veilig betalen!


Sproeischuimblussers met spray blusmiddel worden ook wel spray-brandblussers genoemd. Dit komt door de unieke werking van de spuitkop waardoor zeer effectief het sproeischuim over de brand wordt verdeeld. De sproeikop zorgt voor fijne verneveling van het blusmiddel zodat het geen elektriciteit geleidt. De sprayblussers hebben voor dit formaat brandblussers een bijzonder grote bluscapaciteit en lange blustijd duur. Bij BlusPunt Brandblussers in de webshop kunt u verschillende sproeischuim spray-brandblussers met verschillende blusmiddel houdbaarheidstermijn kopen. De goedkoopste sproeischuim sprayblusser is maar liefst minimaal drie jaar houdbaar. Wij bieden sprayblussers met houdbaarheidstermijn variërend van drie tot vijf jaar. Neem gerust contact met ons op.


SPROEISCHUIMBLUSSERS | BRANDBLUSSERSPRAY 750 ML | MINIMAAL DRIE JAAR ONDERHOUDSVRIJ:
SPROEISCHUIMBLUSSERS | BRANDBLUSSERSPRAY 750 ML | MINIMAAL VIER JAAR ONDERHOUDSVRIJ:
SPROEISCHUIMBLUSSERS | BRANDBLUSSERSPRAY 625 ML | MINIMAAL VIER JAAR ONDERHOUDSVRIJ:
SPROEISCHUIMBLUSSERS | BRANDBLUSSERSPRAY | MINIMAAL VIJF JAAR ONDERHOUDSVRIJ:

WELKE SPRAYBLUSSER KOPEN...

Welke sprayblusser kopen? Kopen van sprayblussers hangt af van waar u de sprayblusser wilt gaan ophangen. Bijv. in welk type auto, boot of huis u de spray brandblusser nodig heeft. Overal zijn brandbare stoffen, ontvlambare vloeistoffen en elektrische apparaten. Bij brand moet onmiddellijk worden ingegrepen. Hierbij dient het risico op letsel tijdens het blussen van de brand minimaal te zijn. Wanneer apparatuur of de meterkast in brand staat moeten we tijdens het blussen niet onder stroom komen te staan. Met sprayblussers tot 1000 volt veilig op apparatuur en installaties blussen zonder dat u onder stroom staat.