ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730

VLAM-IN-DE-PAN | BRANDBLUSSERS


Een vlam-in-de-pan met de juiste brandblusser blussen! Om een vlam-in-de-pan te blussen is een blusmiddel geschikt in brandklasse-F nodig. Brandblussers met brandklasse-F worden ook wel vet brandblussers genoemd. In de webwinkel bieden wij alle soorten en maten vetblussers met verschillende blusrating. De blusrating wordt met getallen en letters op brandblussers aangeduid. Specifiek vermeldt op brandklasse-F vetblussers is de F-rating zoals 5F, 15F, 25F, 40F of 75F. De getallen voor de brandklasse categorie (F) duiden het maximum aantal liters vet dat u met de betreffende vetblusser kunt bestrijden. Met een 5F vetblusser kunt u bij vlam-in-de-pan dus maximaal een 5-liter vetbrand blussen. Met een 40F vetblusser maximaal een 40-liter vetbrand. Goedkope vetblussers voor blussen vlam-in-de-pan.


BRANDBLUSSER KEUKEN | 3 - 4 - 5 JAAR HOUDBAAR | ONDERHOUDSVRIJ | MAX. 5 - 15 LITER VET OF OLIE BLUSSEN | SPRAYBLUSSERS:
BRANDBLUSSER KEUKEN | BRANDKLASSE-F | MAX. 25 - 40 - 75 LITER FRITUURVET - BAKOLIE:
BRANDBLUSSER KEUKEN | T.O.V. VETBLUSSERS GOEDKOPER ALTERNATIEF IN BEDRIJFSKEUKENS | KOOLZUURGASBLUSSERS:
BRANDBLUSSER KEUKEN | DEGELIJKE BLUSDEKENS INCLUSIEF WANDHOUDER | BEDRIJFSKEUKEN - KEUKEN THUIS:
BRANDBLUSSER KEUKEN | LOCATIE - INSTRUCTIE PICTOGRAMMEN:

FRITUURVET BRANDBLUSSERS

Brand frituurpan met schuim blussen? In de brandblussershop afgebeelde vet brandblussers en spray brandblussers bevatten speciaal schuim om veilig een brand in de frituurpan te blussen. Het schuim is speciaal ontwikkeld voor blussen in brandklasse F. Deze soorten schuimblussers voor in de keuken behoren tot brandklasse F categorie brandblussers. De sprayblussers zijn geschikt voor het blussen van brand in frituurpan thuis. De vetblussers en koolzuurgasblussers voor het blussen van een grote frituurbak in de keuken van een snackbar, hotel, restaurant en bedrijfskeuken. Vetblussers zijn professionele keukenblussers.


BLUSMIDDEL FRITUURVET

Beste blusmiddel voor in de keuken? Het allerbeste blusmiddel voor in de keuken thuis bevindt zich in de sprayblussers en voor grootkeukens in vetblussers. Alternatief brandblusmiddel voor in de keuken is de branddeken. Eenvoudig in gebruik echter adviseren wij blusdekens als aanvullend. Om de locatie van een brandblusser in de keuken duidelijk aan te duiden is het vierkante brandblusser locatie bord noodzakelijk. De meeste verzekeraars vereisen deze bordjes in keukens van Horeca ondernemingen zodat bij een brand de locatie van de dichtstbijzijnde brandblusser snel gevonden is. Niet iedereen kent de werking en bediening van een keuken brandblusser. In de webshop bieden wij dan ook de uiterst handige blusmiddel instructie bordjes voor niet geoefende personen. Goedkope brandblusser voor in de keuken thuis of vet brandblusser bedrijfskeuken koop je voordelig bij BlusPunt Brandblussers met voordelige prijzen..!


ONLINE BRANDBLUSSER KOPEN

Online brandblusser keuken kopen! In de webwinkel brandblussers voor keukens met aanbieding prijzen eenvoudig bestellen en veilig afrekenen. Wij bieden blusapparaten voor in de keuken met goedkope prijzen. Voor elke keuken een betrouwbare brandblusser met het juiste blusmiddel! BlusPunt Brandblussers verzend brandblussers al vanaf € 5,75 door Nederland. Wij realiseren ons dat een brandblusser voor bedrijfskeuken en thuis noodzakelijk is. Bij het kopen van een brandblusser wilt u wel dat het een professionele brandblusser is. De goedkope brandblussers in de online webshop van BlusPunt Brandblussers zijn van een gedegen fabricaat met een gegarandeerde levensduur. Advies brandblusser voor in de keuken? Neem gerust contact met onze klantenservice op.