AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

SCHUIMBLUSSER 9-LITER | WEBSHOP 


Schuimblusser 9-liter kopen? Een schuimblusser 9-liter kopen doe je bij BlusPunt voor de goedkoopste prijzen. De schuimblusser 9-liter is geschikt voor brandklasse AB branden en indien nodig in combinatie met onder spanning staande elektrische apparatuur tot 1000V. Schuimblussers 9-liter inhoud worden voor brandbestrijding meestal in of nabij hoogrisico ruimten en elektrische installaties gehangen zoals bij aggregaten en brandstoftanks. Elke schuimblusser 9-liter in de schuimblussershop bevat effectief blusschuim vooraf gemengd (premix). De groen rode drukmeter duidt aan of het blusmiddel op de juiste druk is. Koop bij ons voordelig online schuimblusser 9-liter. 


Onderhoud schuimblusser 9-liter. Onderhoud aan deze zogenaamde sproeischuimblussers dient volgens onderhoudsnorm NEN2559 geschieden. Wij kennen blusmiddelen en brandblusser onderhoud voorschriften door en door. Adequaat onderhoud aan sproeischuim brandblussers is voor de betrouwbare werking van groot belang. De sproeischuimblussers in de shop zijn goedgekeurde erkende sproeischuimblussers met Rijkskeurmerk die prima voldoen aan regelgeving voor brandblussers in bedrijfsgebouwen, winkels en overige panden en bouwwerken. Behalve deze grote 9-liter schuimblussers ook in de webshop compacte 2-liter en 6-liter schuimblussers en onderhoudsvrije sprayblussers. Neem gerust contact op voor extra benodigde informatie bij kopen schuimblusser 9-liter.


SCHUIMBLUSSER 9-LITER:
SCHUIMBLUSSER 9-LITER | BRANDBLUSSER PICTOGRAMMEN:
SCHUIMBLUSSER 9-LITER | ONDERHOUD KOSTEN BESPAREN ...

Webshop goedkope schuimblusser 9-liter. Wat is beter, een schuimblusser of een poederblusser? Dat hangt ervan af of de brandblusser voor het blussen van een binnenbrand of buitenbrand wordt ingezet. Schuimblussers zijn de beste brandblussers voor binnenbrand bestrijding omdat deze de meest minimale blus schade tweegbrengen. Poederblussers worden eigenlijk enkel voor buitenbrand bestrijding ingezet omdat bluspoeder enorme gevolgschade aan alles in de omgeving veroorzaakt. Behalve levering brandblussers helpen wij graag bij het besparen van jaarlijkse onderhoud kosten. Maatwerk prijs? Neem contact op.