AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

SCHUIMBLUSSER 2-LITER | WEBSHOP


Schuimblusser 2-liter kopen..? De schuimblusser 2-liter is een prima brandblusser voor thuis en onderweg. In de webshop aanbiedingen aktie schuimblusser 2-liter. Vanwege de compacte omvang is een schuimblusser 2-liter makkelijk naar een brand te tillen en eenvoudig in voertuigen en vaartuigen te monteren. Er zijn verschillen tussen 2-liter schuimblussers te vinden in de bluscapaciteit en brandklassen waarvoor zij geschikt zijn. Enerzijds in de blussershop schuimblussers voor veilig blussen van brandklasse AB branden en apparatuur en anderzijds schuimblussers voor blussen van ABF branden. De F staat voor vetbrand (vlam-in-de-pan). Alle schuimblussers in de schuim blussershop bevatten premix blusschuim. De drukmeter geeft de actuele druk in de cilinder aan. Koop voordelig schuimblusser 2-liter.


Onderhoud schuimblusser 2-liter. Onderhoud aan deze zogenaamde sproeischuimblussers dient volgens onderhoudsnorm NEN2559 geschieden. Wij kennen blusmiddelen en brandblusser onderhoud voorschriften door en door. Adequaat onderhoud aan sproeischuim brandblussers is voor de betrouwbare werking van groot belang. De sproeischuimblussers in de shop zijn goedgekeurde erkende sproeischuimblussers met Rijkskeurmerk die prima voldoen aan regelgeving voor brandblussers in bedrijfsgebouwen, winkels en overige panden en bouwwerken. Behalve deze prima 2-liter schuimblussers ook in de shop meer soorten schuimblussers met 6-liter9-liter en onderhoudsvrije schuim sprayblussers. Neem contact op voor aanvullende informatie bij kopen schuimblusser 2-liter.


SCHUIMBLUSSER 2-LITER:
SCHUIMBLUSSER 2-LITER | BRANDBLUSSER PICTOGRAMMEN:

SCHUIMBLUSSER 2-LITER KOPEN ...

Goedkope schuimblusser 2-liter kopen? Wat is beter, een schuimblusser of een poederblusser? Dat hangt ervan af of de brandblusser voor het blussen van een binnenbrand of buitenbrand wordt ingezet. Schuimblussers zijn de beste brandblussers voor binnenbrand bestrijding omdat deze de meest minimale blus schade tweegbrengen. Poederblussers worden eigenlijk enkel voor buitenbrand bestrijding ingezet omdat bluspoeder enorme gevolgschade aan alles in de omgeving veroorzaakt. Behalve levering brandblussers helpen wij graag bij het besparen van jaarlijkse onderhoud kosten. Maatwerk prijs? Neem contact op