GOEDKOPE ROOKMELDERS THUIS


Goedkope rookmelders voor thuis. Optische rookmelder en los verkrijgbare melder voet met grote kleefkracht voor montage aan plafond. Op welke plaatsen rookmelder thuis ophangen? Gratis advies rookmelders ophangen. Bij brand in huis verspreiden rookgassen en giftige dampen zich door de woning. Rookmelders alarmeren brand in de beginfase. Voer regelmatig de rookmelder test uit zodat u weet of rookmelders goed werken. Plaatsen ophangen rookmelders in huis; slaapkamer, entree, overloop, zolder en bij de meterkast. Dit type rookmelder is een optische rookmelder die met de speciale voetplaat en uiterst stevige kleefband makkelijk en snel op de juiste plaatsen aan plafonds is te bevestigen. Rookmelder ophangen zonder boren, pluggen of schroeven.


Rookmelders draadloos en bedraad koppelbaar. Van professionele kwaliteit. Draadloze rookmelders, hittemelders en koolmonoxide melders voor woning en appartement. Installatiebedrijven zijn al jaren zeer enthousiast over dit complete draadloze rookmelder systeem dat voldoet aan de eisen van het Bouwbesluit. Voordeel voor u als klant is de minder benodigde tijd voor monteren. Alle verkrijgbare brandmelders en accessoires worden al geruime tijd in woningen en bedrijven toegepast. Draadloze rookmelders, hittemelders en koolmonoxide melders staan garant voor de kwaliteit en betrouwbaarheid. Tijdens het productieproces wordt elke brandmelder meerdere keren getest conform Europese regelgeving, EN14604. Behalve rookmelders mogen brandblussers in woningen niet ontbreken.  


Optische rookmelder. Optische rookmelders voor thuis zijn levensreddend. Een woningbrand is met goed geplaatste rookmelders en juiste blusmiddelen te beheersen. Rookmelders detecteren brand in de beginfase. Een woningbrand ontstaat altijd onverwachts. In huis zijn best veel brandbare materialen aanwezig die bij diverse temperaturen ontbranden. Sprayblussers zijn brandblussers voor thuis, licht van gewicht met zelfde spuitduur als 6-liter schuimblussers. Sprayblusser ophangen: nabij de lichtknop in de keuken, op overloop en bij de meterkast. 


 ROOKMELDERS-THUIS-OPHANGEN | ©SPRAYBLUSSER.eu sprayblussershop-5.jpg

Sprayblusser auto, boot, camper, caravan, woning, kantoor. Onderhoudsvrije brandblussers voor bedrijven.