AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

SCHUIM BRANDBLUSSERS HERVULLEN? | VERVANGEN VAAK VOORDELIGER


Schuim brandblussers vullen? Goedkope schuimblussers voor bedrijven bestellen en veilig betalen! Schuimblusser soorten van metaal en composiet. Er zijn verschillen tussen de schuimblussers van metaal en composiet. De composiet-schuimblusser heeft een stootvast, krasvaste, lichtgewicht kunststof HDPE buitenmantel en drukhouder van aramide composiet (kevlar). Composiet blusapparaten zijn onderhoudsarme schuimblusapparaten die u pas in het 10e jaar na productie opnieuw hoeft te laten vullen ( zie NEN 2559). Metalen schuimbrandblusapparaten in de webshop zijn voordeliger bij kopen echter duurder in onderhoud. In bepaalde gevallen zijn de kosten voor het vullen schuimblussers duurder dan om een nieuwe schuimblusser te kopen!


SCHUIM BRANDBLUSSER | 2-LITER:
SCHUIM BRANDBLUSSER | 6-LITER:
SCHUIM BRANDBLUSSER | 9-LITER:
BRANDBLUSSER LOCATIE PICTOGRAMMEN:

Welke schuimbrandblusser kopen? Met 6-liter schuimbrandblussers voldoet u in bedrijfsgebouwen en gebouwen van instellingen, organisaties, winkels en verenigingen aan de gestelde eisen conform Bouwbesluit. U kunt ook kiezen voor 6-kilo poederbrandblussers echter veroorzaken deze bij blussen in besloten ruimten enorme gevolgschade en het poeder ontneemt bij brand het zicht op vluchtwegen. Schuimbrandblusapparaten zijn de beste brandblussers om brand in ruimten van publieke gebouwen te blussen. Deze soorten schuimblussers in de webshop zijn geschikt voor brandbestrijding in brandklassen A, B en elektra tot 1000 volt. Let er wel op dat u bij blussen op elektrische apparatuur minimaal een meter afstand tot de brand dient te houden. Levering van draagbare schuimbrandblussers door BlusPunt Brandblussers altijd inclusief ophangbeugel en keuringssticker. Advies schuimbrandblussers? Neem gerust contact op.


Schuimbrandblusser 2-liter? De schuimbrandblussers met 2-liter blusschuim worden mede vanwege de handige montagebeugel voor brandpreventie in auto voertuigen aangeboden. In ons webwinkel schuimblusser assortiment bieden wij de 2-liter vorstwerende schuimblusser. Niet alleen voor in de auto maar ook voor aan boord van vaartuigen. De schuimbrandblusser met 9-liter inhoud adviseren wij voor brandpreventie in ruimten van gebouwen waar verhoogd risico op brand bestaat. Hierbij kunt u denken aan werkplaatsen waar hout wordt bewerkt of schuren met stro. Ook worden schuimblussers met 9-liter inhoud in trappenhuizen en portalen opgehangen. In deze ruimten is extra bluscapaciteit met 9-liter i.p.v 6-liter beter omdat in trapopgangen een sneller luchtstroming is. In deze open ruimten is meer zuurstof aanwezig wat brand blussen bemoeilijkt. Vandaar dat wij in deze omgevingen 9-liter schuimblussers adviseren.