AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

POEDERBLUSAPPARATEN HERVULLEN | VERVANGEN VEELAL VOORDELIGER


Poederblusapparaat vullen? Vullen van brandblusapparaten is kostbaar. Dit komt doordat het de nodige arbeidstijd kost en omdat het te vervangen bluspoeder door de leverancier tegen kosten afgevoerd moet worden. Hierdoor is het vaak voordeliger om oude (afgekeurde) of periodiek te hervullen poederblusapparaten gewoon voor nieuwe te vervangen. In de webshop goedkope poederblussers bestellen en veilig online betalen! Diverse soorten poederblussers van metaal en composiet. Er zijn verschillen tussen metalen en composiet poederblussers. De composiet poederblusser is stootvast, krasvast, lichtgewicht door kunststof HDPE cilinder die u pas in het 10e jaar na productiedatum opnieuw hoeft te laten vullen. Heeft u blusapparaten die voor periodiek of *uitgebreid (*hervullen) onderhoud in aanmerking komen? Bij BlusPunt voordelige blusmiddelencontrole..!


POEDER BRANDBLUSSER | 1-KILO:
POEDER BRANDBLUSSER | 2-KILO:
POEDER BRANDBLUSSER | 6-KILO:
POEDER BRANDBLUSSER | 9-KILO:
POEDER BRANDBLUSSER | 12-KILO:
BRANDBLUSSER PICTOGRAMMEN

BRANDBLUSSERS & BOUWBESLUIT

Welke brandblussers kopen? Met 6-liter schuimblussers voldoet u in bedrijfsgebouwen en gebouwen van instellingen, organisaties, winkels en verenigingen aan de eisen in het Bouwbesluit. U kunt voor brandpreventie in gebouwen ook kiezen voor 6-kg poederblussers echter brengen deze bij blussen in besloten ruimten enorme gevolgschade teweeg. En het poeder ontneemt bij brand het zicht op vluchtwegen. Schuimblusapparaten zijn de beste brandblussers om brand in ruimten van gebouwen te blussen. Poederblusapparaten dienen voor brandbestrijding in brandklassen A, B, C en elektra tot 1000 volt. Let er wel op dat u bij blussen op elektrische apparatuur minimaal een meter afstand tot de brand houdt. Levering draagbare poederblussers door BlusPunt Brandblussers altijd inclusief ophangbeugel (of montagebeugel) en keuringssticker. Advies poederblusapparatuur? Neem gerust contact op.


BRANDBLUSSERS VOERTUIGEN & VAARTUIGEN

Poederblusser 2-kilo? De poederblusapparaten met 2-kilo-poeder worden mede vanwege de compacte omvang veelal in autovoertuigen en ook in vaartuigen gemonteerd. Houdt er rekening mee dat blussen met poeder desastreuze gevolgen voor apparatuur van voer- en vaartuigen teweegbrengt. Een veel betere brandblusser voor brandpreventie in deze omgevingen is een vorstwerende sprayblusser of vorstvrije 2-liter-schuimblusser van metaal.