BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VAN A-MERK KWALITEIT VOOR AANBIEDING PRIJZEN

KOOLZUURGAS BRANDBLUSSERS 5-KG | WEBSHOP


Koolzuurgasblusser kopen? Brand in elektrische apparatuur veilig blussen zonder onder spanning te staan. In de webwinkel koolzuurgas brandblussers eenvoudig bestellen. Koolzuurgasblussers zijn de beste brandblussers in ruimten met elektrische apparatuur (computerruimte, meterkast, laboratorium, productiemachine, verdeelkast, schakelkasten en kantoorapparatuur). Onderhoud  koolzuurgas brandblussers conform NEN2559. Koolzuurgas brandblussers zijn ontworpen voor brandpreventie bij elektrische kantoorapparatuur, gebouwinstallaties, bedrijfskeukens, Horecakeukens, datacenters en serverruimte.


Waar koolzuurgasblusser ophangen? In de regel worden koolzuurgasblussers binnen vijf meter afstand van elektrisch gevoede brandrisico's opgehangen. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een 5-kg-koolzuurgasblusser nabij een groepenkast in een bedrijfspand en bij de entreedeur van de computerruimte. Koolzuurgas brandblussers bevatten in de cilinder vloeistof dat na de activatie en aanraking met de buitenlucht in koolzuurgas blusgas transformeert. Koolzuurgas blusgas is een schoon blusgas dat geen elektriciteit geleidt. Online goedkope koolzuurgasblussers eenvoudig bestellen en veilig per iDEAL betalen.


BRANDBLUSSERS KOOLZUURGAS (CO2) | 5-KG | ELEKTRICITEITSBRANDEN | APPARATUUR - INSTALLATIES:
BRANDBLUSSERS KOOLZUURGAS | BRANDBLUSSER LOCATIE - BLUSINSTRUCTIE PICTOGRAMMEN | OPHANGBEUGEL VOER- EN VAARTUIGEN:

WELKE KOOLZUURGASBLUSSER KOPEN..?

Welke brandblusser kopen? Het kopen van brandblussers hangt af van waar u brandblussers wilt gaan ophangen. Overal zijn brandbare stoffen, ontvlambare vloeistoffen en elektrische apparaten. Bij brand moet onmiddellijk worden ingegrepen. Hierbij dient het risico op letsel tijdens blussen van brand minimaal te zijn. Wanneer apparatuur of de meterkast in brand staat moeten we tijdens het blussen niet onder stroom komen te staan. Met koolzuurgasblussers tot 1000 volt veilig apparatuur en installaties blussen. Bestellen van koolzuurgasblussers in de webwinkel is eenvoudig. Ook voordelig onderhoud brandblusmiddelen!