Veiligheidspictogrammen

Op zoek naar veiligheidspictogrammen? Uitgebreid assortiment veiligheidspictogrammen conform ISO7010 norm. Bedrijfsveiligheid pictogrammen vormen voor de algemene veiligheid in gebouwen een belangrijk onderdeel. In de webshop veiligheidspictogrammen om de locaties van de EHBO-BHV, blusmiddelen gevaar en nooduitgangen aan te duiden. Veiligheidspictogram borden en veiligheidspictogram stickers zorgen dat voor in bedrijfspanden aanwezige personen het duidelijk is waar de veiligheidsvoorzieningen zich bevinden. De projectienorm NEN 4001:2006 is van toepassing op de totstandkoming en instandhouding van optimale veiligheid in gebouwen. Veiligheidspictogrammen in de webshop voldoen aan de meest recente ISO7010 eis. Deze NEN is bepalend voor kleuren en veiligheidsteken symbolen op veiligheidspictogram bordjes en stickers in bedrijfsgebouwen, winkelpanden, clubgebouwen, enz. In de webshop voordelige veiligheidspictogrammen in verschillende afmetingen eenvoudig online kopen. Neem voor informatie en advies gerust contact met ons op.

Lees meer »

Soorten Brandblussers

Soorten brandblussers? Welke soorten brandblussers zijn er? Bij BlusPunt goedkope brandblussers met poeder, schuim, koolzuurgas, brandblusspray inhoud met voordelige prijs kopen! Er zijn best veel soorten brandblussers op de markt. Belangrijk is dat brandblussers het Rijkskeurmerk hebben. Soorten blussers met Rijkskeurmerk zijn toegelaten voor verkoop in Nederland. Alle soorten brandblussers in de webshop van BlusPunt Brandblussers zijn goedgekeurde brand blussers met Rijkskeurmerk! Brandblussers met uiterst concurrerende prijzen. Laat u bij het kopen van brandblussers goed informeren over welke soorten brandblusapparaten voor uw toepassing de beste prijs en prestatie verhouding hebben. De keuze voor een bepaalde soort brandblusser hangt van een aantal uitgangspunten af. Is de brandblusser of zijn de brandblussers voor binnen- of buitengebruik of voor bedrijfsmatige of particuliere toepassing nodig? Dit zijn slechts een beperkt aantal uitgangspunten. Neem bij het kopen van brandblussers voor informatie en advies gerust contact met onze klantenservice op.

Lees meer »

BHV wagen | Custom Made

BHV wagen voor optimale bedrijfsveiligheid en gemak op de werkplek! NLR - Het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum heeft voor de afdeling Aerospace Vehicles Division meerdere mobiele wagens aangekocht. Met BHV wagens van BlusPunt bedrijfsveiligheid middelen en gereedschappen altijd direct binnen bereik. De BHV wagen bevat meerdere afsluitbare koffers waardoor de BHV EHBO middelen en bedrijfsgereedschappen snel voorhanden zijn. BHV of gewoon handige gereedschappen opbergwagen of opbergkar voor industrie, luchthaven, pretpark, ziekenhuis, researchcentra, cleanroom, laboratoria, evenementen indoorkartbaan, autocircuit, warehouse, dierentuinen, enz. Breng voor aanvullende informatie een bezoek aan de webshop of neem gerust even contact op.

Lees meer »

Goedkope Brandblussers

Goedkope brandblussers bij BlusPunt Brandblussers. In de brandblussershop goedkope brandblussers met Rijkskeurmerk voor bedrijfsmatig en particuliere brandbeveiliging thuis, voor onderweg in auto, boot, camper en caravan. Brandblusser schuim, poeder, koolzuurgas, sprayschuim en zelfs brandblussers die automatisch zonder netspanning of bediening automatisch brand blussen. BlusPunt Brandblussers is de groothandel in onderhoudsvrije-brandblussers gevuld met sprayschuim voor thuis en onderweg. Voor bedrijven bieden wij de composiet-brandblusser zodat bedrijven fors brandblusser onderhoud kosten kunnen besparen! In de webshop ook verbandkoffers, veiligheidsborden, verbandtrommels en vele aanverwante veiligheidsartikelen. Breng een bezoek aan onze aanbieding pagina's voor zakelijke en particuliere aanbiedingen. Neem voor advies en informatie gerust contact op, wij zijn u graag van dienst!

Lees meer »

Brandblusser computerruimte & datacenter

Brandblusser computerruimte of datacenter kopen? Bij BlusPunt ruim assortiment brandblussers voor datacenters en computerruimten om verlies van data en kostbare ICT-apparatuur bij brand te beperken. Optimale koeling in computerruimten is cruciaal. Mede doordat de omvang van serverapparatuur in de loop der tijd compacter is geworden. Door deze ontwikkeling passen er veel meer servers in serverkasten en serverracks. Omdat hierdoor ook het elektrisch vermogen per serverkast of serverrack drastisch toeneemt neemt ook het risico op hotspots toe. Terwijl de noodzaak van 24/7 online beschikbaarheid naar een steeds kritisch level stijgt. Bij BlusPunt nieuwe brandblussers voor datacenters en computerruimtes kopen. Nu ook voordelige blusmiddelencontrole! Wij adviseren in centrale computerruimten (MER) en in decentrale computerruimten (SER) een koolzuurgas brandblusser met minimaal 5-kilogram inhoud.

Lees meer »

Goedkope automatische brandblusser | Meterkast

Automatisch brand meterkast blussen? Goedkope automatische brandblussers met werking zonder stroomvoorziening! Verschillende soorten brandblussers voor brandpreventie in meterkasten woningen, winkels en bedrijven. Handige brandblussers met effectief blusmiddel om veilig in brand staande elektrische apparatuur en technische installaties te blussen. Behalve in meterkast ook geschikt voor montage boven brandrisico objecten zoals wasdroger, CV-installatie en motorruimten van vaartuigen en voertuigen. Dagelijks vinden er in ons land alleen al meerdere meterkast branden plaats. Brand in de meterkast of andere elektrisch component ontstaat vaak door een te hoge warmtelast, defect of te losse contacten. Neem voor advies gerust contact op..!

Lees meer »

Lage verzendkosten..!

Levering online bestelling al vanaf € 5,75..! Besteld u brandblussers en of BHV-materialen voor een bedrag hoger dan € 150,00 exclusief B.T.W? Dan worden er geen verzendkosten gerekend! Online brandblussers en of veiligheidsartikelen bestellen is in de webwinkel van BlusPunt Brandblussers eenvoudig en veilig.  Informatie omtrent uw bestelling? Neemt u ook in dat geval gerust contact met ons op, wij helpen u graag! In de webwinkel biedt BlusPunt Brandblussers u innovatieve brandbeveiliging en brandveiligheid artikelen voor lage prijzen. Levering van deze artikelen verrichten wij voor zowel bedrijven als de particulier. Onze missie omvat levering van verschillende soorten goedkope erkende brandbeveiliging artikelen, laag houden van verzendkosten en optimale service!

Lees meer »

Goedkope verbandkoffers | Oranje Kruis

Bedrijfsverbandkoffers voor bedrijven met goedkope prijs! Verbandkoffer voor HACCP, Bouw & Industrie, Kinderopvang en Sport omgevingen. Verbandkoffers met inhoud volgens de meest recente Oranje Kruis richtlijn. De meest verkochte bedrijfsverbandkoffers zijn de Oranje Kruis verbandkoffer Compact en Groot. Deze beide Oranje Kruis verbandkoffers bevatten een universele verbandkoffer vulling en levering inclusief wandklem. De verbandkoffers in de shop hebben een overzichtelijke indeling zodat u direct vindt dat wat u nodig heeft. De modulaire bedrijfsverbandkoffers zijn met branchespecifieke EHBO en BHV artikelen gevuld. De type "B" verbandkoffers dienen ter aanvulling op modulaire of Oranje Kruis verbandkoffers. Advies bedrijfsverbandkoffer kopen?

Lees meer »

Innovatieve Brandblussers

Innovatieve brandblussers die het verschil maken! Sinds jaar en dag zijn er de bekende brandblussers met metalen cilinder. Bij het bestrijden van beginnende branden staat de gebruiksvriendelijke bediening en een zo laag mogelijk gewicht van een brandblusser centraal. Omdat blusapparaten met metalen cilinder voor veel mensen te zwaar zijn biedt BlusPunt Brandblusser lichtgewicht sprayblussers en lichtgewicht composiet brandblussers. Beide soorten brandblussers zijn een primeur! Niet alleen vanwege het lichtere gewicht echter ook om brandblusser onderhoud kosten te besparen! Sprayblussers zijn onderhoudsvrij en composiet-brandblussers onderhoudsarm. Bezoek voor informatie omtrent deze nieuwe soorten lichtgewicht blusapparaten de speciaal ontworpen website.

Lees meer »

Brandblusser Boot | Keuringsvrij...!

Goedkope brandblusser boot kopen! Winkel boot brandblussers voor zeilboot, motorboot, woonboot, overige pleziervaartuigen en beroepsvaartuigen. Voor elk type boot de juiste sproeischuim, poeder, koolzuurgas en automatische brandblussers voor aanbieding prijzen. Welke brandblusser voor brandpreventie aan boord kopen? Aan boord van boten bevinden zich brandbare vaste stoffen, brandstof, bakvet/olie en elektronica. Wij adviseren om in uw boot niet met een poeder brandblusser brand te blussen. Dit in verband met grote gevolgschade en belemmerend zicht op de vluchtweg (ter voorkoming persoonlijk letsel). Onze keuringsvrije sprayblussers zijn breed inzetbaar (brandklasse A, B, F en elektronica). Goedkope blussers voor boten, vorstbestendig! In de bootshop ook brandblusser voor jachthavens en beroepsvaart. BlusPunt Brandblussers biedt ook voordelig blusmiddelen onderhoud! 

Lees meer »

Goedkope Brandblusser

Goedkope brandblusser kopen? Goedkope brandblusser onderhoudsvrij gevuld met Universeel blusmiddel. Deze nieuwe brandblusser is een echte aanwinst voor zakelijke en particuliere brandpreventie. Niet alleen vanwege de goedkope prijs maar ook vanwege de brede inzetbaarheid in meerdere brandklassen en onderhoudsvrij en keuringsvrij! Goedkope blusser caravan, camper, boot, auto, thuis, kantoor om veilig frituurbrand, elektronica, hout, papier, brandstof en zelfs elektrische installaties zoals meterkast en CV installatie te blussen. Online goedkope brandblussers kopen. U hoeft de deur niet meer uit!

Lees meer »

Composiet Brandblussers

Composiet brandblusser? Onderhoudsarme composiet-brandblussers met AFFF (sproei)schuim blusmiddel of ABC poeder blusstof. Tien jaar geen kosten voor *uitgebreid onderhoud ( *hervullen )! Dus goedkoper in het onderhoud dan t.o.v. metalen schuimblussers of poederblussers. Unieke brandblussers uitgerust met dubbele drukmeter, verchroomde onderdelen en stoot- en krasvaste cilinder waar in de samenstelling van de cilinder kevlar is verwerkt. De meest ideale brandblusser voor bedrijfsgebouwen, sportvereniging, instellingen en scholen! Brandblussers met Rijkskeurmerk, MED keur en CE. In feite "doorontwikkelde brandblussers". Het zijn blussers die niet roesten en onderhoud kostenbesparend. Brandblussers van metaal zijn er jaren echter deze soorten brandblussers zijn een innovatie omdat ze lichter in gewicht zijn en ook niet roesten. Heeft u reeds metalen brandblusapparaten? Nu ook voordelig onderhoud !

Lees meer »
ASSORTIMENT BLUSMIDDELEN & BEDRIJFSVEILIGHEIDSARTIKELEN: