FLAMELINE SCHUIMBLUSSERS


FlameLine schuimblussers? Webshop FlameLine schuimblussers met doeltreffend blusschuim vanaf € 24,71 kopen, veilig online. De FlameLine schuimblussers zijn kwalitatieve brandblussers met Rijkskeurmerk met goedkope prijzen. Schuimblussers online kopen voor aanbieding prijs met 2, 6 of 9 liter inhoud. De aanbieding 2-liter schuimblussers dienen voor brandpreventie thuis en onderweg met auto, boot, camper en caravan. Omdat de vereiste brandblussers in bedrijven minimaal 6-liter inhoud dienen te hebben bieden wij de FlameLine-schuimblusser-6-liter in de actuele actie aanbieding voor een zeer concurrerende prijs.


Onderhoud FlameLine schuimblussers? Het onderhoud aan FlameLine schuimblussers dient net als bij alle merken schuimblussers volgens de NEN2559 te geschieden. Jaarlijks of tweejaarlijks* keuren (bij goedkeuring van uw verzekering*) en onderhouden van Flameline schuimblussers is net als bij alle andere draagbare schuimblussers voor een betrouwbare werking en levensduur van essentieel belang. De FlameLine schuimblussers in de webshop hebben een gegarandeerde levensduur van 20-jaar, geldend bij normaal gebruik. FlameLine schuimblussers zijn erkende betrouwbare en goedkope schuimblussers van een bijzonder goede kwaliteit. In de shop bieden wij ook FlameLine-brandslanghaspels met 20, 25 en 30 meter brandslang voor aanbieding prijzen.


FLAMELINE BRANDBLUSSERS | ROBUUSTE SCHUIMBLUSSERS MET RIJKSKEURMERK:

FLAMELINE SCHUIMBLUSSERS

FlameLine-schuimblusser kopen bij BlusPunt Brandblussers in de webshop, eenvoudig en veilig. FlameLine is een opkomend fabricaat van kwalitatieve en ook degelijke brandblussers in alle soorten en maten. Iedere FlameLine-schuimblusser biedt u betrouwbare werking waarbij de fabrikant meerdere modellen voor blussen in meerdere brandklassen biedt. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van andere merken brandblusapparaten in Nederland. Bij BlusPunt.nl aanbiedingen FlameLine-schuimblussers voor de goedkoopste prijzen voor bedrijven, verenigingen, instellingen, thuis en camper of caravan online kopen.