FLAMELINE BRANDBLUSSERS | WEBSHOP


FlameLine brandblussers? Webshop FlameLine brandblussers met schuim, poeder en koolzuurgas. De FlameLine brandblussers zijn goedkope en kwalitatieve brandblussers met Rijkskeurmerk. De goedkoopste FlameLine brandblussers koop je bij BlusPunt veilig online. De FlameLine schuimblussers zijn met 2, 6 en 9 liter inhoud in de webshop te koop..! De FlameLine poederblussers met 2, 6, 9 en 12 kilogram inhoud. FlameLine Co2-brandblussers met 2 en 5 kilogram inhoud. Wij bieden u een ruim assortiment FlameLine brandblussers. FlameLine brandblusser kopen? Informatie over draagbare brandblussers? Neem gerust contact op. 


Onderhoud FlameLine brandblussersOnderhoud aan FlameLine brandblussers dient net als bij alle merken brandblussers conform NEN2559 te geschieden. Jaarlijks of tweejaarlijks* (bij goedkeuring van uw verzekering) onderhoud aan Flameline brandblussers is net als bij alle andere draagbare brandblussers voor een betrouwbare werking en levensduur van essentieel belang. De FlameLine brandblussers in de webshop hebben een gegarandeerde levensduur geldend bij normaal gebruik, van 20 jaar. FlameLine brandblussers zijn erkende betrouwbare en goedkope brandblussers van een bijzonder goede kwaliteit. In de shop bieden wij ook FlameLine-brandslanghaspels voor goedkope prijzen. Fraai vormgegeven brandhaspels met 20, 25 en 30 meter brandslang lengte. Vergeet niet bij het bestellen van blusmiddelen voor bedrijven en organisaties om pictogram borden of sticker mee te bestellen. Bij BlusPunt goedkope pictogrammen.


FLAMELINE BRANDBLUSSERS | ROBUUSTE SCHUIMBLUSSERS MET RIJKSKEURMERK:
FLAMELINE BRANDBLUSSERS | ROBUUSTE POEDERBLUSSERS MET RIJKSKEURMERK:
FLAMELINE BRANDBLUSSERS CO2 MET RIJKSKEURMERK:
BRANDBLUSSER LOCATIE - BLUSINSTRUCTIE PICTOGRAMMEN | NEN-EN-ISO7010:

FLAMELINE BRANDBLUSSERS

FlameLine-brandblusser kopen bij BlusPunt Brandblussers in de webshop is eenvoudig en veilig. FlameLine is een opkomend fabricaat van kwalitatieve en ook degelijke brandblussers in alle soorten en maten. Iedere FlameLine-brandblusser biedt u betrouwbare werking waarbij de fabrikant meerdere modellen voor blussen in meerdere brandklassen biedt. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van andere merken brandblusapparaten in Nederland. Bij BlusPunt.nl aanbiedingen FlameLine-brandblussers voor de goedkoopste prijzen voor bedrijven, verenigingen, instellingen, thuis en camper of caravan online kopen.