WIJ ZIJN IN VERBAND MET VAKANTIES VERMINDERD BEREIKBAAR

COMPOSIET BRANDBLUSSER


Composiet brandblusser? De composiet brandblusser is een nieuwe brandblusser van kunststof! Composiet brandblussers bieden u vele voordelen. Bijzonder aan de composiet brandblusser is dat het een lichtgewicht brandblusser met gegarandeerde levensduur is. Het ten opzichte van metalen blussers lichtere gewicht van deze soorten brandblussers maakt het mogelijk om sneller en makkelijker de blusser van de wand te tillen dat dit snelle brandbestrijding ten goede komt. De brandblusser kent ook financieel voordeel doordat de inhoud langer meegaat en u onderhoud kosten kunt besparen. De bluscilinder kan immers niet roesten en de blusser vulling gaat tien jaar mee! Heeft u reeds schuimblussers met metalen cilinder in uw pand? Brandblussers van metaal zijn fors goedkoper & wij bieden ook voordelige keuring.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | STOOT EN KRASVAST | ZELF TE CONTROLEREN:

Onderhoud composiet brandblusser? De meeste soorten brandblussers zijn door variërende temperaturen aan roest en corrosie onderhevig. Brandblussers slijten niet door gebruik echter wel door omgevingsfactoren. Deze variabelen hebben grote invloed op de betrouwbare werking van brandblussers. Ook de vulling van brandblussers is onderhevig aan veroudering. De inhoud van composiet schuim brandblussers gaat tien jaar mee. Mede doordat de binnenzijde van composiet brandblussers een betere coating heeft dan de binnenzijde van brandblussers met een metalen cilinder. De composiet brandblusser dient ook volgens de verzekering jaarlijks een nieuwe brandblusser keuringssticker te krijgen. BlusPunt Brandblussers verzorgt onderhoud aan composiet brandblussers.


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | LICHTGEWICHT BRANDBLUSSERS

Nog meer voordelen composiet brandblusser?Composiet blusapparaten zijn niet alleen lichter van gewicht. De kunststof brandblusser cilinder is tegen een flinke stoot bestand zodat deze bij een beschadiging niet zomaar meer kan worden afgekeurd. De kunststof bluscilinder is van materiaal vervaardigd dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Hiernaast hebben zowel de composiet brandblusser met poeder als de composiet brandblusser met schuim vulling een dubbele drukmeter en het handvat is verchroomd. De composiet brandblusser heeft het Rijkskeurmerk waarbij deze soorten brandblussers zich met de lange blusduur nog meer van metalen blusapparaten onderscheiden. Bij BlusPunt composiet brandblusser(s) met poeder en schuim voordelig online kopen!


COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | AFFF SPROEISCHUIM | 2 - 6 - 9 LITER INHOUD:
COMPOSIET BRANDBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | ABC POEDER | 2 - 6 - 9 KILO INHOUD:
COMPOSIET BRANDBLUSSER | BRANDBLUSSER LOCATIE PICTOGRAMMEN: