AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER CARAVANPLAATS | WEBSHOP


Brandblusser caravanplaats. Goedkope brandblussers als onderhoudsvrije spray brandblussers voor caravanplaatsen. Ruime keuze in sprayblussers van aluminium en de grotere metalen schuim of poeder brandblussers. Nieuw zijn de brandblussers met kunststof cilinder. Deze brandblussers hebben tien jaar lang geen uitgebreid onderhoud (hervullen) nodig echter slechts periodiek een visuele controle die u zelf mag uitvoeren. Deze kunststof onderhoudsarme brandblussers zijn lichter dan metalen brandblussers, stootvast en krasvast. Alle soorten brandblussers voor op de caravanplaats voordelig kopen. Koop beste brandblusser caravan, sprayblusser..! 


Brandblussers caravanplaats. Met brandblussers voor caravanplaats en kampeerterrein die 6-liter-schuim blusmiddel of 6-kilo-poeder blusstof hebben wordt aan de regelgeving voor vereiste brandblussers op kampeerterreinen en in gebouwen op kampeerterreinen voldaan. Met deze brandblussers voldoet u niet alleen aan de brandverzekering eisen maar ook aan het Bouwbesluit en Gebruiksvergunning. In de winkel brandblussers met Rijkskeurmerk online kopen. Zijn er brandblussers (en brandhaspels) op het kampeerterrein aanwezig echter komen deze voor keuren in aanmerking? Wij bieden ook blusmiddelencontrole.


BRANDBLUSSERS CARAVANPLAATS | ONDERHOUDVRIJE SPRAYBLUSSERS:
BRANDBLUSSERS CARAVANPLAATS | VEILIGHEIDSARTIKELEN:
AED CARAVANPLAATS | DEGELIJK & GEBRUIKSVRIENDELIJK:

BRANDBLUSSER CARAVANPLAATS

Een brandblusser mag in deze tijd net als thuis ook op caravanplaatsen niet ontbreken. Er zal maar brand in een tent, vouwwagen, camper of caravan zijn. Bij brand op de camping dient deze direct bestreden te worden. De sprayblussers op deze pagina zijn bijzonder snel inzetbare brandblussers, onderhoudsvrij en ook prettig qua aanschafprijs. Een sprayblusser is een bluspunt die schuim brandblusmiddel bevat dat zelfs geschikt is voor blussen op elektrische apparatuur onder spanning tot 1000-volt. Hierbij geldt wel de regel om minimaal een meter afstand tot de brand te bewaren. Onderhoudsvrije camping brandblussers in een spuitbus zijn de meest lichte brandblussers voor brandpreventie in caravans. Koop online in de webshop bij BlusPunt onderhoudsvrije sprayblusser.