AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER CARAVANLOODS | WEBSHOP


Op zoek naar brandblusser voor caravanloods? BlusPunt Brandblussers biedt u goedkope brandblussers met schuim, abc poeder en onderhoudsvrije brandblusser in blusspray uitvoeringen. Welke soorten brandblussers zijn in een caravanloods vereist? Vanuit het Bouwbesluit worden metalen schuimblussers met minimaal 6-liter of poederblussers met 6-kilo in caravanloodsen voorgeschreven. In de webshop alle soorten 6-liter-schuimblussers en 6-kg-poederblussers met verschillende prijzen zodat u de brandblusser(s) naar wens en beschikbaar budget kunt bestellen. Behalve metalen schuimblussers en poederblussers nu ook onderhoudsarme kunststof  brandblussers. Brandblusser voor caravan kopen? Wij adviseren de erkende onderhoudsvrije en eenvoudig inzetbare sprayblussers.


Onderhoudsarme brandblussers caravanloods? De nieuwe brandblussers van kunststof zijn met schuim en poeder inhoud verkrijgbaar. De kostenbesparing houdt in dat u deze soorten brandblussers zelf jaarlijks kunt controleren. Brandblussers met metalen cilinder dienen in ieder 5e jaar vanaf de productiedatum van nieuwe inhoud te worden voorzien. De kunststof brandblussers slechts in het 10e jaar. Dat betekent dat over de looptijd van 20 jaar, dat brandblussers van Overheidswege dienst mogen doen, slechts eenmaal in plaats van driemaal in twintig jaar hervullen. De onderhoudsarme brandblussers voorzien in een forse kostenbesparing voor eigenaren van caravanloods, caravanstalling of caravancentrum. De sprayblussers in de shop zijn onderhoudsvrije brandblussers voor caravans met verschillende blusmiddel houdbaarheidstermijnen. Neem voor extra informatie en advies over brandblussers gerust contact met ons op.


BRANDBLUSSERS CARAVANS CARAVANLOODS | SPRAYBLUSSERS ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSER CARAVANLOODS | AANBIEDING VEILIGHEIDSARTIKELEN:

BRANDBLUSSERS CARAVANLOODS

Een brandblusser is ook in de caravanloods onmisbaar. We kennen vanuit de media allemaal de beelden van brand in een caravanloods. Een brand breidt zich in deze omgeving razendsnel uit. Mede omdat caravans in de opslagloods vaak vrij dicht op elkaar staan. Hoe voorzichtig men in de caravanloods is. Er kan altijd brand vanuit caravans ontstaan. Is er brand dan dient deze direct bestreden te worden zodat uitbreiding van brand voorkomen wordt. Een caravanloods dient aan de voorwaarden van de brandverzekeringmaatschappij te voldoen. Deze voorwaarden van de brandverzekering staan in de polis. Wij adviseren om de polis periodiek te checken of aan de brandpreventie voorwaarden in uw caravanloods is voldaan. Sprayblussers, erkende onderhoudsvrije brandblussers.