AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSERS CARAVANVERKOOP | WEBSHOP


Brandblussers caravanbedrijven. Als caravancentrum, caravanbedrijf of caravandealer voldoet u aan gestelde brandpreventie eisen binnen uw caravanverkoop bedrijf. Caravan brandverzekeringen stellen niet alleen brandblussers in caravans verplicht. Caravan dealers en caravanverkoop bedrijven dragen grote verantwoordelijkheid voor brandpreventie maatregelen in caravanshowrooms en in caravanstalling gestalde caravans. Als er een brand in uw caravanbedrijf heeft gewoed wilt u de schade wel uitgekeerd krijgen..! Brandblussercontrole kosten besparen? In de webwinkel ook nieuwe brandblussers die onderhoudsarm zijn en gedurende tien jaar geen verplicht uitgebreid onderhoud hoeven. Voor snelle brandbestrijding in caravans bieden wij u onderhoudsvrije sprayblussers  compacte metalen poederblussers en metalen schuimblussers. Goedkope aanbieding brandblussers voor caravanbedrijven..! 


Behalve onderhoudsvrije brandblussers leveren wij als importeur en distributeur de welbekende metalen brandblussers met poeder en schuim vulling. Het is bekend dat blussen met poeder blusstof, i.v.m. de gevolgschade, niet is aan te raden. Echter zijn poederblussers goedkoper dan schuimblussers en vorstvrij. Is de prijs voor het kopen van nieuwe brandblussers bepalend en gevolgschade acceptabel dan kan besloten worden om poederblussers te kopen. Ons advies in verwarmde ruimten is om de goedkoopste schuimblusser(s) op te hangen en in ruimten waar de temperatuur onder het vriespunt komt om de vorstwerende schuim brandblusser(s) op te hangen. Het Bouwbesluit eist in bedrijfsruimten brandblussers met minstens 6-liter-schuim of 6-kg-poeder inhoud. In caravans kan worden volstaan met lde handzame, lichtgewicht en eenvoudig te bedienen onderhoudsvrije sprayblussers. Neem voor advies en informatie contact op.


BRANDBLUSSERS CARAVANS | SPRAYBLUSSER ONDERHOUDSVRIJ:
BRANDBLUSSERS CARAVANBEDRIJVEN | AANBIEDING ARTIKELEN:

BRANDBLUSSER CARAVANVERKOOP

Welke brandblusser caravanverkoop en kantoorruimte ophangen? Het Bouwbesluit schrijft ook voor het kantoor van een caravanverkoop of caravanverhuur bedrijf brandblussers met minimaal 6-liter-schuim of 6-kilo-poeder voor. Blussen met poederblussers in besloten ruimten is in verband met de gevolgschade niet wenselijk. Heeft u reeds brandblussers en komen deze voor hervullen of vervangen in aanmerking? Wij bieden voordelig onderhoud aan blusapparaten.