AANBIEDING BRANDBLUSSERS & BEDRIJFSVEILIGHEID ARTIKELEN | TEL. 085 – 1304730

SPROEISCHUIMBLUSSERS | WEBSHOP


Sproeischuimblusser informatie. Welke sproeischuimblusser soorten zijn er met welke inhoud? De sproeischuimblusser is met 2, 6 en 9 liter in de webshop te koop. Een sproeischuimblusser is geschikt voor blussen van brand binnen of buiten. De term sproeischuimblusser wordt bij alle soorten sproeischuimblussers in de webshop ontleent aan de doorontwikkelde blusnozzle. De blusnozzle versproeit als het ware het blusschuim nog effectiever over de brand. Een sproeischuimblusser wordt thuis, in auto, camper, caravan, keuken en ook in bedrijfspanden toegepast. Voor zo goed als alle plaatsen is een sproeischuimblusser de beste keuze..! Elke sproeischuimblusser in de webshop heeft het Rijkskeurmerk. Tip: met de onderhoudsarme composiet sproeischuimblusser fors geld besparen op het onderhoud.


Welke sproeischuimblusser? Verschillen tussen sproeischuimblussers onderling zijn te vinden in volume inhoud, blusrating (bijvoorbeeld 13A-70B-25F) en in welke brandklassen (A - B - F) een sproeischuimblusser ingezet kan worden. Bepaalde sproeischuimblussers zijn ABF sproeischuimblussers. In de webshop ziet u bij de blusrating de brandklassen letters staan. A houdt in dat het blusmiddel in de sproeischuimblusser geschikt is voor blussen op vaste stoffen zoals hout papier en textiel. B houdt in dat het blusmiddel in de sproeischuimblusser geschikt is voor blussen op vloeibare stoffen en na verhitting vloeibaar wordende stoffen. F houdt in dat de sproeischuimblusser geschikt is voor blussen op een vetbrand of oliebrand. Een sproeischuimblusser is dan ook geschikt voor veilig blussen in meerdere brandklassen zodat u niet meerdere verschillende brandblussers hoeft te kopen. Goedkope sproeischuimblusser kopen, veilig online..!


SPROEISCHUIMBLUSSER 2-LITER | BRANDKLASSEN A-B | SPROEISCHUIM:
SPROEISCHUIMBLUSSER 6-LITER | BRANDKLASSEN A-B | SPROEISCHUIM:
SPROEISCHUIMBLUSSER 9-LITER | BRANDKLASSEN A-B | SPROEISCHUIM:
SPROEISCHUIMBLUSSER | BRANDBLUSSER LOCATIE - BLUSINSTRUCTIE PICTOGRAMMEN:

SPROEISCHUIMBLUSSER | ELEKTRICITEITSBRAND

De sproeischuimblusser is ontworpen voor blussen in brandklassen A en B en eventueel in brandklasse-F. Ten opzichte van poederblussers veroorzaakt een sproeischuimblusser weinig tot geen gevolgschade. Door de blusnozzle en gerichte blusstraal kan er met een sproeischuimblusser gerichter geblust worden. Dit is handig zodat de omgeving waar de brand was vrij snel weer ingezet kan worden. De AB en ABF sproeischuimblusser kan tot 1000 volt ook op in brand staande elektrische apparatuur ingezet worden. Door de speciale blusnozzle is de vernevelde blusstraal van de sproeischuimblusser niet elektrisch geleidend.


SPROEISCHUIMBLUSSER | ONDERHOUD

Onderhoud sproeischuimblusser volgens NEN2559. De controle van de onderhoudsarme sproeischuimblusser is goedkoper dan het onderhouden van stalen sproeischuim brandblussers. Wij kennen de sproeischuimblusser onderhoud voorschriften door en door. Adequaat onderhoud aan een sproeischuimblusser is voor de betrouwbare werking van essentieel belang. In de regel wordt een sproeischuimblusser ook schuimblusser, AFFF schuimblusser of ABF schuimblusser genoemd. Feitelijk zijn het allen sproeischuimblussers. AFFF schuim dat in sproeischuimblussers is ondergebracht is een beter geconcentreerd blusschuim dat effectief in de kern van vaste stof branden (hout, papier, textiel) branden binnendringt en de brand afdekt en verstikt. Met dit AFFF blusschuim wordt dan ook herontsteking van de brand voorkomen. Goedkope sproeischuimblusser kopen bij BlusPunt Brandblussers. Wij bieden sproeischuimblusser aanbiedingen..!


SPROEISCHUIMBLUSSER | WERKING:

De sproeischuimblusser is met water en toegevoegd schuimvormend middel (SVM) gevuld. De werking van de sproeischuimblusser berust op het afdekken van de brand waardoor de brand door zuurstoftekort zal doven. Omdat het AFFF sproeischuimblusmiddel tevens de temperatuur in de brand omlaag brengt wordt een brand door de veelzijdige werking van het blusmiddel tot stoppen gebracht. Met sproeischuimblusser met een inhoud van 6-liter of meer inhoud voldoen bedrijven aan de vereisten in het Bouwbesluit ten behoeve van de gebruiksfuncties in bedrijfsgebouwen. Ook bieden wij de sproeischuimblusser met diverse blusrating en inhoud volume met vorstwerende blusmiddel. Neem voor sproeischuimblusser informatie en advies gerust even contact met ons op.