ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

COMPOSIET SCHUIMBLUSSERS


Composiet schuimblussers? Nu denkt u wat zijn nu weer composiet schuimblussers? Composiet schuimblussers zijn brandblussers om jaarlijks keuren van schuim brandblussers te besparen. Composiet schuim brandblussers zijn zelf te controleren. Composiet schuimblussers zijn als het ware doorontwikkelde  soorten blusapparaten met kunststof cilinder. Dus geen last meer van roest of corrosie. Eindelijk een type brandblusser die niet kan roesten of corroderen. Ook zijn de onderdelen van composiet schuimblussers weerbestendig en zijn deze soorten draagbare brandblussers met twee drukmeters uitgerust. Aan welke keurmerk voldoen composiet schuimblussers? Composiet schuimblussers zijn conform de Europese EN3-7 ontwerp en constructie norm vervaardigd en hebben dan ook het Rijkskeurmerk, MED keurmerk en de CE-markering. Koop eenvoudig online bij BlusPunt in de webshop composiet schuimblussers.


Composiet schuimblusser zelf controleren? Composiet schuimblussers behoeven slechts een periodieke visuele controle die u zelf kunt uitvoeren. Zelf te controleren brandblusser? Dat heeft u goed..! Op de achterzijde van deze soorten blusapparaten bevindt zich het tienjarig controle etiket waarop u ieder jaar de controledatum, paraaf en mogelijke bijzonderheden op kunt invullen. In de voetrand (onderzijde brandblusser) bevindt zich de meegeleverde magneet waarmee u controleert of de wijzernaalden in de twee drukmeters zich vrij bewegen. BlusPunt brandblussers biedt composiet schuimblusser voor aanbieding prijzen! Composiet brandblussers leveren wij ook met poeder inhoud. In de webshop ook schuimpoeder, koolzuurgasvet en lichtgewicht sprayblussers.


COMPOSIET SCHUIMBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BRANDBLUSSERS | RIJKSKEURMERK:

SOORT BRANDBLUSSER SOORT BLUSMIDDEL VERPLICHT HERVULLEN KOSTEN HERVULLEN TERMIJN VAN 20-JAAR KOSTEN ONDERHOUD JAARLIJKS 20-JAAR KOSTEN ONDERHOUD PER TYPE BRANDBLUSSER 20-JAAR
Staal Schuim 5e, 10, 15e jaar € 165 € 190 € 355
Composiet Schuim 10e jaar € 55 € 0 € 55

Hierboven vergelijken we voor u de onderhoud kosten van schuimblussers van staal t.o.v. de composiet schuim brandblusser. over de termijn van 20-jaar. De maximale inzetduur van schuimblussers is namelijk wettelijk 20-jaar. Dit geldt voor alle soorten en maten schuimblussers. De berekeningen zijn dan ook per soort schuimblusser over deze wettelijke termijn van 20-jaar weergegeven. In de rechterkolom ziet u dat de totale kosten voor jaarlijkse controle van een composiet schuimblusser t.o.v. een stalen schuimblusser fors goedkoper is. De prijzen in de tabel zijn exclusief B.T.W.


COMPOSIET SCHUIMBLUSSERS | BRANDBLUSSER LOCATIE PICTOGRAMMEN: