AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

SPRINKLER BRANDBLUSSERS | AUTOMATISCHE BRANDBLUSSER MET BLUSGAS


Sprinkler brandblussers met onschadelijk blusgas! Werking zonder spanningsvoorziening en onderhoudsvrij! Nieuwe sprinkler brandblussers om brand in compartimenten met kostbare apparatuur automatisch te blussen. Investeren in glasbulb sprinkler brandblussers is laag vergeleken met de schade door brand. Het Novec blusgas in sprinkler brandblussers is milieuvriendelijk en veilig voor personen. Met Sprinkler brandblussers blijven bedrijfsonderbrekingen minimaal. Voor welke compartimenten zijn de sprinklerblussers geschikt? Overal in besloten compartimenten en behuizingen zoals verdeelkasten, besturingkasten, serverkast patchkasten, meterkasten, UPS-systemen, stroomverdeelkasten, verkeersregelinstallaties en overige compartimenten op boten en in bedrijfsgebouwen. De meest innovatieve sprinkler brandblussers koop je veilig online bij BlusPunt Brandblussers.


De sprinkler brandblussers zijn standalone brandblussers met volledig automatische werking. De levensduur van deze soorten automatische brandblussers is tien jaar. Sprinkler glasbulb brandblussers zijn met verschillende temperatuurrange verkrijgbaar zodat u voor uw toepassing de juiste heeft. Wij adviseren om tot de juiste aankoop te komen om de temperatuur, in de behuizing waar u deze brandblusser(s) gaat ophangen of monteren, vooraf meet. In de webshop bieden wij de automatische Novec blusgas sprinkler brandblussers exclusief en inclusief doormeld mogelijkheid. Uw huisinstallateur kent de mogelijkheden voor het realiseren van doormelding bij brand. Wij adviseren om bij aankoop van grote aantallen sprinkler brandblussers eerst èèn set te bestellen zodat u met deze soorten brandblussers bekend raakt. Neem voor advies over de unieke automatische Novec brandblussers gerust contact met de klantenservice op.


SPRINKLER BRANDBLUSSERS | EXCLUSIEF DOORMELDCONTACT | NOVEC BLUSGAS:
SPRINKLER BRANDBLUSSERS | INCLUSIEF DOORMELDCONTACT | NOVEC BLUSGAS:

SPRINKLER BRANDBLUSSERS | BRON BRANDBESTRIJDING:

Sprinklerblussers voor bron brandbestrijding. Serverkasten datacenters, computerruimten en cybercenters bevatten steeds meer apparatuur. Servers worden steeds compacter, dus passen er meer servers in serverkasten en serverracks. De stroomvoorziening, data en serverapparatuur in computerruimtes zijn voor bedrijven de lifeline. Het beste blusmiddel om brand computerruimte te blussen is Novec. Voor het tegen brand beveiligen van patchkasten en serverkasten (server cabinet enclosure) bieden sprinkler objectblussers uitkomst. De blussers zijn met meegeleverde ophangbeugel eenvoudig te monteren en bij wijziging computerruimte indeling altijd verplaatsbaar. Voordeel van sprinkler blusgas in serverkasten, besturingskasten en stroomverdeelkasten is dat het met de lage blusdruk brand in seconden blust, zonder schade terwijl er slechts een lage concentratie nodig is om de brand effectief te blussen. Bij BlusPunt Brandblussers online de voordeligste glasbulb sprinkler brandblussers voor automatisch blussen van in brand staande apparatuur in compartimenten kopen.


SPRINKLER BRANDBLUSSERS | ENKELE TOEPASSINGEN: