AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

NOVEC BLUSGAS | BLUSSYSTEEM ICT - PLC - INFRA BEHUIZINGEN


Novec brandblussers (blussystemen) met uiterst effectief milieu- apparatuur vriendelijk Novec blusgas! Voor automatisch brand blussen in ruimten en kasten die kostbare data en of apparatuur bevatten. Investeren in automatische Novec sprinkler brandblussers is laag vergeleken met het verlies van kostbare data, bedrijfsapparatuur en gebouwinstallaties. Met het Novec blusgas blijven blusschade en bedrijfsonderbrekingen tot een minimum beperkt. Waar worden onze onderhoudsvrije 24/7 zonder stroomvoorziening werkende Novec blussers toegepast? Overal in besloten ruimten en kasten! Bijv. verdeelkasten serverkasten, meterkasten, patchkasten, UPS systemen, computerruimte, datacenter en apparatuur bevattende behuizingen.


De Novec brandblussers zijn onderhoudsvrije automatische brandblussers verkrijgbaar met verschillende bluscapaciteit. Er is de mogelijkheid om de Novec brandblusser met de gewenste m3 bluscapaciteit met of zonder doormeldcontact te kopen. Ook is het mogelijk om automatische Novec brandblussers met een hoger temperatuurbereik met of zonder doormeldcontact te kopen. Neem voor advies over Novec brandblussers gerust even contact met ons op.


NOVEC BRANDBLUSSERS | AUTOMATISCHE WERKING ZONDER 230V | EXCL. DOORMELDCONTACT | ONDERHOUDSVRIJ:
NOVEC BRANDBLUSSERS | AUTOMATISCHE WERKING ZONDER 230V | INCL. DOORMELDCONTACT | ONDERHOUDSVRIJ:

NOVEC BRANDBLUSSERS | BRON BRANDBESTRIJDING

Novec blussysteem voor brandbestrijding bij de bron. In datacenters, computerruimten en cybercenters worden hoge eisen aan blusmiddelen gesteld. In ICT omgevingen, procesindustrie en regeltechniek mogen blusmiddelen, bij blussen op hoogwaardige elektronica, geen of minimale blusschade veroorzaken. In deze omgevingen bieden onze op sprinklertechniek gebaseerde objectblussystemen uitkomst. Eigenschappen van Novec blusgas is dat het met lage blusdruk binnen seconden brand blust. Novec blusgas is een milieuvriendelijk blusmiddel, voor personen ongevaarlijk. Het brengt geen blusschade aan apparatuur en bedrijfsinstallaties teweeg. Novec blusgas verdampt bijzonder snel waarbij slechts een lage concentratie nodig is om de brand te blussen. Novec blusgas blust door het cooling effect waardoor het nauwelijks zuurstof verdringt. Novec heeft t.o.v. alle andere verkrijgbare blusgassen in brandblussers en blussystemen veruit de laagste ozon afbraakwaarde. Groot voordeel van Novec blusgas is dat het niets beschadigt! Deze eigenschap maakt Novec objectblussysteem brand blussers uitermate geschikt voor automatische brandblussing in datakasten en behuizingen waarin zich procesbesturingen of gebouwgebonden installaties bevinden. Automatisch blussen met handhaven van de bedrijfscontinuïteit als uitgangspunt. Advies Novec blussystemen? Neem gerust contact op.


ENKELE TOEPASSINGEN | NOVEC BRANDBLUSSERS