ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730

KOOLZUURSNEEUWBLUSSERS | WEBSHOP


Aanbieding koolzuursneeuwblusser kopen! Met koolzuursneeuwblussers een brand in elektrische apparatuur veilig blussen. In onze webshop eenvoudig koolzuursneeuwblusser kopen. De beste koolzuursneeuwblusser voor bedrijven om nabij kostbare apparatuur op te hangen. Bij blussen met koolzuursneeuwblussers op apparatuur nagenoeg geen schade. Prima brandblusser voor computerruimte, cleanroom, laboratorium, verdeelstation, productiemachine, besturingskast en nabij kantoorapparatuur. Onderhoud koolzuursneeuwblussers conform NEN2559 jaarlijks. Koolzuursneeuwblussers zijn voor het blussen van brand in elektrische apparatuur en installaties ontworpen. Bestel eenvoudig online naar keuze 2-kilo of 5-kilo koolzuursneeuwblusser.


Goedkope koolzuursneeuwblusser kopen online. Wij bieden iedere koolzuursneeuwblusser in de webshop voor aanbieding prijs, inclusief keuringssticker en wandbeugel. Ruim assortiment koolzuursneeuwblussers met Rijkskeurmerk. Ook voor het keuren van koolzuursneeuwblussers zijn wij u voordelig van dienst.


KOOLZUURSNEEUWBLUSSERS | 2-KILOGRAM | ELEKTRISCHE APPARATUUR - INSTALLATIES:
KOOLZUURSNEEUWBLUSSERS | 5-KILOGRAM | ELEKTRISCHE APPARATUUR - INSTALLATIES:
KOOLZUURSNEEUWBLUSSERS | LOCATIE - BLUSINSTRUCTIE PICTOGRAMMEN:

Welke brandblusser kopen? Het kopen van brandblussers hangt af van waar u brandblussers wilt gaan ophangen. Overal zijn brandbare stoffen, ontvlambare vloeistoffen en elektrische apparaten. Bij brand moet onmiddellijk worden ingegrepen. Hierbij dient het risico op letsel tijdens blussen van brand minimaal te zijn. Wanneer apparatuur of de meterkast in brand staat moeten we tijdens het blussen niet onder stroom komen te staan. Met koolzuurgasblussers tot 1000 volt veilig apparatuur en installaties blussen. Bestellen van koolzuurgasblussers in de webwinkel is eenvoudig. Online veilig afrekenen per IDeal.