ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730

BRANDBLUSSERSPRAY |  MET RIJKSKEURMERK


Goedkope brandblusser kopen? Brandblusserspray voor auto, boot, camper, caravan, thuis en kantoor. Innovatieve brandblussers die nu goedkoop zijn. Vanwege gebruiksvriendelijkheid onmiddellijke inzetbaar voor het blussen van brand thuis, onderweg en op kantoor. Er zijn wel verschillen tussen sprayblussers. Met de ene brandblusserspray blust u 25 seconden en met de andere 34 seconden. Dit zijn blustijden die nagenoeg net zo lang zijn als die van 6-liter stalen schuim brandblussers. Alle sprayblussers in de webshop zijn universele brandblussers met Rijkskeurmerk voor adequaat en veilig blussen op hout, papier, textiel, kunststof, elektra, frituurvet en olie. BlusPunt Brandblusser spray. De brandblusser spray is de enigste brandblusser met glow-in-the-dark houder en drukknop bediening.


Bij brand is dit type brandblusserspray met drie jaar houdbaar blusmiddel in het donker eenvoudiger te vinden. Deze compacte en handzame brandblusser is geschikt voor de meest voorkomende branden in huis, auto, camper, boot en keuken. Brandblusspray brandblussers van BlusPunt Brandblussers zijn zelfs met een enkele hand te bedienen. Alle brandblusserspray in de shop zijn onderhoudsvrije brandblussers met een minimale blusmiddel houdbaarheidstermijn van 3 of 5 jaar. In de webshop bieden wij behalve goedkope brandblusserspray brandblussers ook metalen brandblussers en EHBO/BHV artikelen. Keuringsvrije brandblusserspray online kopen is eenvoudig en veilig. Neem voor informatie over onderhoudsvrije brandblusserspray brandblussers gerust contact op.


GOEDKOPE BRANDBLUSSERS | SPRAYBLUSSERS 750ML ONDERHOUDSVRIJ | MINIMAAL 3 JAAR HOUDBAAR:
GOEDKOPE BRANDBLUSSERS | SPRAYBLUSSERS 750ML ONDERHOUDSVRIJ | MINIMAAL 5 JAAR HOUDBAAR | PROFLINE:

WELKE BRANDBLUSSERSPRAY..?

Welke sprayblussers. De keuze voor bepaalde sprayblussers hangt af van waar u sprayblussers wilt ophangen. Of in welk type auto of boot u een sprayblusser wilt bevestigen. Overal zijn er brandbare stoffen, ontvlambare vloeistoffen en elektrische apparaten terwijl branduitbreiding moet worden voorkomen. Hierbij dient het risico op letsel tijdens het blussen van een brand minimaal te zijn. Wanneer elektrische apparatuur of de meterkast in brand staat moeten we zelf niet onder stroom komen te staan. Met sprayblussers veilig elektrische installaties en elektrische apparaten blussen zonder dat u onder stroom komt te staan. Webshop sprayblussers voor veilig blussen op hout, papier, textiel, bitumen, wasbenzine, frituurvet en elektrische apparatuur tot 1000V.