AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

COMPOSIET BRANDBLUSSER


Composiet poederblusapparaat-6-kilo. Webshop composiet poederblustoestellen. Bij BlusPunt composiet ABC brandblussers voor voordelige prijzen online bestellen en per IDeal betalen. Kosten keuren brandblussers besparen..? Deze soorten brandblussers hebben slechts een periodieke visuele controle nodig. Tien jaar na productiedatum pas verplicht hervullen conform NEN2559. Bij metalen blusapparaten geldt verplicht hervullen in ieder vijfde, tiende en vijftiende jaar na productie. Met onze composiet poeder brandblustoestellen kosten hervullen besparen! Hiernaast zijn onderdelen verchroomd zodat deze niet roesten. 


Wat zijn composiet blussers? Composiet blustoestellen zijn ijzersterke lichtgewicht blustoestellen met poeder of schuim inhoud. Composiet blusapparaten zijn lichter dan metalen blusapparaten en verwijderen van de verzegelde borgpen, zeer eenvoudig zonder brute kracht, door de pen simpelweg te draaien. Dit type blustoestellen zijn stootvast, krasvast en zullen dus niet snel beschadigingen. De beste brandblusapparaten voor brandpreventie buiten. Mede vanwege de oersterke constructie van composiet-brandblussers kennen deze soorten brandblussers een gegarandeerde levensduur van maar liefst tien jaar. Bent u op zoek naar nieuwe poeder-brandblussers voor uw organisatie. Deze brandblussers met kunststof cilinder zijn ook uitstekende blussers in buiten omgevingen en dan eventueel in combinatie met onze lichtgewicht brandblusserwagen. De meest ideale combinatie voor het snel verplaatsen van brandblussers over grotere afstand. Alle composiet-brandblussers in de webshop hebben het verplichte Rijkskeurmerk en voldoen hiermee aan alle ontwerp- en constructie vereisten.


Onderhoud composiet poederblusapparaat. Onderhoud composiet poederblusapparaten is voor de betrouwbare werking bij brand noodzakelijk. Composiet poederapparaten hebben het Rijkskeurmerk, MED keur (scheepvaart) en CE. De 6-kilo composiet poederblusser is ook met 2-liter en 9-kilo te verkrijgen. In de praktijk zijn deze brandblussers vooral geschikt in buitentoepassingen zoals in jachthavens, op buitenterreinen van bedrijven, bij evenementen en openbare gebouwen waar men helaas rekening met vernieling dient te houden. Composiet-brandblussers kunnen tegen een flinke stoot. Neem voor advies gerust met ons contact op. Wij lichten de vele voordelen van composiet-poeder en composiet-schuim brandblussers verder aan u toe en zijn u graag van dienst.


COMPOSIET POEDERBLUSSERS | ABC BRANDBLUSSERS:
COMPOSIET SCHUIMBLUSSERS | AFF SPROEISCHUIM BRANDBLUSSERS: