AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSERS | SCHUIM


Onderhoudsvrije schuim brandblussers? Nu denkt u wat zijn nu weer onderhoudsvrije schuimblussers? Onze onderhoudsvrije brandblussers met schuim zijn doorontwikkelde blusapparaten met kunststof cilinder. Brandblussers die een keer niet roesten en met verschillende roestvrije onderdelen en dubbele druk meter zijn uitgerust. Vanwege de kunststof cilinder zijn onderhoudsvrije schuimblussers lichter dan metalen schuimblussers die met speciaal AFFF blusschuim gevuld zijn. Met AFFF schuim en de speciale bluskop kunt u veilig op in brand staande elektrische apparatuur en installaties tot wel 1000 volt blussen. Hierom worden onze onderhoudsvrije schuimblusapparaten in bedrijven, instellingen en winkels veelvuldig opgehangen. Online per iDEAL veilig brandblussers kopen.


Onderhoudsvrije schuimblusser? Wat is er onderhoudsvrij aan deze schuim brandblussers? Onderhoudsvrije schuimblussers hoeven slechts een periodieke visuele controle die u zelf kunt uitvoeren. Brandblussers ontworpen volgens de geldende Europese EN3-7 constructienorm met Rijkskeurmerk, MED keur en CE. Periodieke zelf controleren onderhoudsvrije brandblusser? Dat heeft u goed! Op de achterzijde van onze onderhoudsvrije schuimblussers bevindt zich het tienjarige onderhoud schema waarop u ieder jaar de controledatum en mogelijke bijzonderheden op kunt invullen. In de voetrand aan de onderzijde van deze schuim brandblusapparaten bevindt zich de meegeleverde magneet welke u gebruikt om te controleren of de wijzernaalden in de twee drukmeter zich geheel vrij bewegen. BlusPunt brandblussers biedt de onderhoudsvrije schuimblussers voor aanbieding prijzen en de 6-liter en 9-liter variant met gratis verzending! Composiet brandblussers leveren wij ook met ABC-bluspoeder wat een uitstekende blusstof is voor het bestrijden van een buitenbrand. In de webshop ook voordelige stalen schuimpoeder, koolzuurgasmetaalvet en lichtgewicht spray brandblussers. Neem voor advies gerust contact met de klantenservice op.


ONDERHOUDSVRIJE SCHUIMBLUSSERS | BRANDBLUSSERS 2 / 6 / 9 LITER:

SOORT BRANDBLUSSER SOORT BLUSMIDDEL VERPLICHT HERVULLEN KOSTEN HERVULLEN TERMIJN VAN 20-JAAR KOSTEN ONDERHOUD JAARLIJKS 20-JAAR KOSTEN ONDERHOUD PER TYPE BRANDBLUSSER 20-JAAR
Staal Schuim 5e, 10, 15e jaar € 165 € 190 € 355
Composiet Schuim 10e jaar € 55 € 0 € 55

In de tabel hierboven vergelijken wij de jaarlijkse onderhoud kosten tussen schuimblussers van staal ten opzichte van de schuimblussers van composiet. De maximale inzettermijn van elke schuimblusser is wettelijk 20-jaar. De berekening in de tabel zijn per schuimblusser over deze wettelijke termijn van 20-jaar weergegeven. In de rechterkolom ziet u dat de totale kosten voor jaarlijkse controle van een composiet schuimblusser ten opzichte van stalen schuimblussers fors goedkoper is. De composiet schuimblusser kunt u zelf controleren zodat u ook geen extern personeel meer door uw pand hoeft te (laten) begeleiden. De prijzen in de tabel zijn exclusief B.T.W. Advies composiet blussers of offerte om kosten stalen schuimblussers met composiet schuimblussers te vergelijken..?


ONDERHOUDSVRIJE SCHUIMBLUSSERS | BRANDBLUSSER LOCATIE - BLUSINSTRUCTIE PICTOGRAMMEN: