ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN > Tel. 085-1304730

AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS | WEBSHOP


Brandblussers met automatische werking voor 24/7 brandpreventie. Verschillende soorten automatische brandblussers met autonome bluswerking. BlusPunt Brandblussers biedt ook de nieuwe automatische brandblussers met Novec blusgas die ook zonder 230 volt aansluiting of tussenkomst van personen automatisch brand blussen. Onze Novec automatische brandblussers zijn ideale standalone brandblussers voor brandpreventie in groepenkasten, schakelkasten, besturingskasten en overige kasten en behuizingen waarin zich kostbare apparatuur bevindt. Bescherm uw bedrijfsvoering tegen langdurige downtime met Novec brandblussers met automatische werking. Alle automatische brandblussers zijn volledig zelfactiverende brandblussers met een veilige bluswerking voor mens en apparatuur, eenvoudig op iedere plaats op te hangen, te voorkoming van branduitbreiding.


Brandblussers met automatische werking voor diverse toepassingen. De automatische brandblussers met 1.6, 5.6 en 16m3 bluscapaciteit zijn net als de op deze pagina afgebeelde Novec sprinklerblussers ontworpen voor zowel object als compartiment brandbestrijding. Soorten automatische brandblussers die eenvoudig met enkele schroeven in een meterkast, elektriciteitskast, motorruimte van een boot of boven en nabij elektrische apparatuur zijn op te hangen. Maar ook om bij brand van afstand in een brand te werpen (behalve de sprinklerblussers). Neem voor advies over automatische brandblussers, blusmiddel dat wordt toegepast en blussende werking gerust contact met ons op.

brandblusser-rittal-kasten
brand-motorruimte-blussen

De brandblussers met Novec blusgas zijn verkrijgbaar met en zonder doormeldcontact en werken op basis van sprinklertechniek. Het blusmiddel Novec is een duurzaam en effectief blusgas waar weinig blusmiddel concentratie van nodig is om in adequate brandblussing te voorzien. De atmosferische levensduur van Novec blusgas is slechts drie dagen. Een vergelijkbaar blusgas zoals FM200 heeft een atmosferische levensduur van 36 jaar. Automatische brandblussers die het Novec blusgas bevatten zijn dan ook doorontwikkelde brandblussers waarbij geen blusschade door het blusgas ontstaat. Spanningsverdeelkasten zijn door overbelasting van groepen of bekabelingen de grootste oorzaken van brand en omdat spanningsverdeelinstallaties niet alleen bedrijfsvoeringen echter ook de stroomvoorzieningen aan boord van boten in bedrijf houden bieden wij in de webshop automatische brandblussers die 24/7 voorzien in brandpreventie.


AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS | UNIVERSEEL BLUSMIDDEL | ONDERHOUDSVRIJ:
AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS ( ZONDER DOORMELD CONTACT ) | NOVEC BLUSGAS | ONDERHOUDSVRIJ:
AUTOMATISCHE BRANDBLUSSERS ( INCL. DOORMELD CONTACT ) | NOVEC BLUSGAS | ONDERHOUDSVRIJ:
AUTOMATISCHE MOTORRUIMTE BLUSSYSTEMEN | UNIVERSEEL INZETBAAR | HFC236FA BLUSGAS | ONDERHOUDSVRIJ: