ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730

ARAMIDE POEDERBLUSSERS


Aramide-poederblusser? Alle soorten poederblussers van Aramide voor bedrijfsterreinen, buiten en onderweg. Webshop aanbieding Aramide poederblussers met ABC poeder. De Aramide poederblussers zijn duurzaam, onderhoudsvrij, stoot- en krasvast en licht van gewicht. De Aramide poederblusser heeft een kunststof HDPE bluscilinder en aan de binnenzijde een drukhouder van kevlar. Aramide poederblussers hebben net als Aramide-schuimblussers 20-jaar levensduur. In de webshop bieden wij ook goedkope poeder brandblussers met metalen cilinder. Verschillen tussen een poederblusser van staal of een poederblusser van aramide is vooral te vinden in de goedkope onderhoudskosten van de Aramide poederblusser.


ARAMIDE POEDERBLUSSER | LICHT VAN GEWICHT | ZELF TE CONTROLEREN | ONDERHOUDSARM

De Aramide-poederblusser is in gewicht lichter dan een metalen poederblusser en uitgerust met stootvaste cilinder die niet kan beschadigen en dus ook niet meer zomaar door een brandblusserbedrijf kan worden afgekeurd. De drukhouder is van kevlar, een zeer stevig materiaal dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Elke Aramide-poederblusser is een erkende brandblusser met Rijkskeurmerk ontworpen conform de Europese ontwerp en constructienorm de EN3-7. Het zijn doorontwikkelde poederblussers voor het blussen van een brand buitenshuis. Als de gevolgschade van blussen met een poederblusser voor uw toepassing acceptabel is dan is de Aramide poederblusser ook geschikt inzet binnen. Bij BlusPunt aanbiedingen Aramide poederblusser voordelig kopen.


ARAMIDE POEDERBLUSSERS | ONDERHOUDSARME BLUSSERS | ABC POEDER | BRANDKLASSEN A - B - C - (ELEKTRA):
ARAMIDE POEDERBLUSSERS | BLUSSER PICTOGRAMMEN:

ARAMIDE BRANDBLUSSERS | STOOTVAST - ROESTVRIJ

De Aramide-poederblusser is een robuuste hand brandblusser. Brandblussers voor binnen en buiten, leverbaar met schuim of poeder vulling. Prijzen van de Aramide brandblusapparaten zijn hoger dan de prijzen van metalen schuim- en poederblussers. De Aramide brandblussers zijn van kwalitatief beter materiaal gemaakt en zijn dan ook bijzonder innoverend. Aramide brandblussers zijn in feite nieuwe soorten brandblussers die zijn doorontwikkeld.ARAMIDE POEDERBLUSSERS | BLUSMIDDEL

De blusstof in een Aramide-poederblusser bevindt zich net als bij stalen poederblussers in een onder continue druk staande cilinder. Aramide poederblussers  zijn duurzame brandblussers die niet bij de eerste de beste beschadiging door een brandblusapparaten onderhoudsbedrijf afgekeurd kunnen worden. Met corrosiebestendige onderdelen als handvat, afsluiter en handige borgpen ontgrendeling biedt elke Aramide brandblusser vele voordelen, gemak en niet te vergeten kostenbesparing. Een poederblusser mag wettelijk gezien maximaal 20-jaar dienst doen, deze maximale inzettermijn geldt voor alle soorten poeder blustoestellen. Hieronder een tabel van Total Cost of Ownership per type blusser ter inzicht wat u bij aanschaf van Aramide poederblusser(s) kunt besparen.


SOORT BRANDBLUSSER SOORT BLUSMIDDEL VERPLICHT HERVULLEN KOSTEN HERVULLEN 20-JAAR V.A. KOSTEN ONDERHOUD 20-JAAR V.A. KOSTEN ONDERHOUD PER TYPE BRANDBLUSSER LOOPTIJD 20-JAAR
Staal Poeder 10e jaar € 55 € 190 € 245
Aramide Poeder 10e jaar € 55 € 0 € 55

ARAMIDE POEDERBLUSSER | GOEDKOOPSTE POEDERBLUSSERS IN ONDERHOUD

In de tabel vergelijken we onderhoud kosten tussen Aramide poederblussers ten opzichte van stalen poederblussers..! De berekeningen in de tabel zijn per poederblusser over deze wettelijke maximale inzettermijn van 20-jaar weergegeven. In de rechterkolom ziet u dat de totale onderhoud kosten van Aramide poederblussers fors goedkoper is..! De Aramide poeder en schuim brandblussers kunt u namelijk zelf controleren. De prijzen in de tabel zijn exclusief B.T.W.


ARAMIDE BRANDBLUSSERS | ONDERHOUD KOSTEN BESPAREN..!

De Aramide-poederblusser is specifiek ontwikkeld om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van brandblussers te vergroten. Vervanging van onderdelen als gevolg van krassen, roest of deuken is uitgesloten. Bij BlusPunt Brandblussers 10 jaar lang geen onderhoudskosten aan deze soorten brandblusapparaten. Het blusmiddel schuim of de blusstof abc poeder dient slechts eens in de twintig jaar te worden vervangen. In de voet van Aramide brandblussers is een magneet meegeleverd. Door deze magneet tegen de drukmeters te houden kunt u zelf controleren of de wijzernaalden zich nog in het groene vlak bevinden. Op de achterzijde van deze blussers bevindt zich het 10-jarige onderhoudsetiket waarop u zelf de controledatum en uw paraaf noteert. Uw Aramide poederblusser bestellen is eenvoudig..! Breng de kosten van brandblussers keuren drastisch omlaag met Aramide-brandblussers van BlusPunt..!