COMPOSIET BRANDBLUSSER | NIEUWE SOORTEN BRANDBLUSSERS


Composiet brandblusser? De composiet brandblusser is een nieuwe brandblusser van kunststof! Composiet brandblussers bieden u vele voordelen. Bijzonder aan de composiet brandblusser is dat het een lichtgewicht brandblusser met gegarandeerde levensduur is. Het ten opzichte van metalen blussers lichtere gewicht van deze soorten brandblussers maakt het mogelijk om sneller en makkelijker de blusser van de wand te tillen dat snelle brandbestrijding ten goede komt. De brandblusser kent ook financieel voordeel doordat de inhoud langer meegaat en u onderhoud kosten kunt besparen. De cilinder kan immers niet roesten en de vulling gaat tien jaar mee!


Onderhoud composiet brandblusser. De meeste soorten brandblussers zijn door variërende temperaturen aan roest en corrosie onderhevig. Brandblussers slijten niet door gebruik echter wel door omgevingsfactoren. Deze variabelen hebben grote invloed op de betrouwbare werking van brandblussers. Ook de vulling van brandblussers is onderhevig aan veroudering. De inhoud van composiet schuim brandblussers gaat tien jaar mee. Mede doordat de binnenkant van de composiet brandblusser een betere coating bevat dan de binnenzijde van brandblussers met metalen cilinder. De composiet brandblusser dient ook volgens de verzekering en brandweer een periodieke keuring volgens de NEN 2559 te krijgen. BlusPunt Brandblussers verzorgt voordelig onderhoud!


Nog meer voordelen composiet brandblusser. Composiet blusapparaten zijn niet alleen lichter van gewicht. De kunststof brandblusser cilinder is tegen een flinke stoot bestand zodat deze bij een beschadiging niet zomaar meer kan worden afgekeurd. De kunststof cilinder is van materiaal vervaardigd dat ook in kogelwerende vesten wordt verwerkt. Hiernaast hebben zowel de composiet brandblusser met poeder als de composiet brandblusser met schuim vulling een dubbele drukmeter en is het handvat verchroomd. De composiet brandblusser heeft het Rijkskeurmerk waarbij deze soorten brandblussers zich met de lange blusduur nog meer van metalen blusapparaten onderscheiden. Bij BlusPunt composiet brandblusser(s) met poeder en schuim voordelig kopen!


COMPOSIET BRANDBLUSSER | ONDERHOUDSARME BLUSSERS:
COMPOSIET BRANDBLUSSER | LOCATIE EN INSTRUCTIE BORDEN: