ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN

TRAINING GEBRUIK KLEINE BLUSMIDDELEN | BLUSTRAINING


Training kleine blusmiddelen. Tijdens de training kleine blusmiddelen leren cursisten hoe met de gevaren van brand om te gaan en hoe een brand met verschillende kleine blusmiddelen het best bestreden kan worden. In gebouwen zijn verschillende soorten brandblussers en blusmiddelen aanwezig. Tijdens de training kleine blusmiddelen worden eigenschappen van blussen met een bepaalde brandblusser uitvoerig behandeld en geoefend. Ook worden verschillende blustechnieken bij diverse soorten branden behandeld. De training kleine blusmiddelen wordt groepsgewijs gegeven. In de webwinkel ook erkende, goedkope en degelijke draagbare brandblussers, blusdekens, verbandkoffers en uiterst handige BHV-wagen voor een optimale BHV organisatie..!


Training kleine blusmiddelen samengesteld voor opleiden van bedrijfshulpverleners in alle branches. Van bedrijven, restaurant, hotel, MKB ondernemingen tot met technische dienst medewerkers. De training kleine blusmiddelen bestaat voor het grootste deel uit blussen met diverse soorten brandblussers. Na het volgen van deze cursus ontvangen de deelnemers een certificaat die èèn jaar geldigheidsduur heeft. Ook voor de herhalingscursus kunt u bij ons terecht. De cursus "blussen met brandblussers" is ook op uw bedrijfslocatie mogelijk zodat uw medewerkers in de eigen situatie leren handelen. Op de bedrijfslocatie oefenen is aan te raden omdat men tijdens een calamiteit dan weet hoe te handelen zoals alarmeren van hulpdiensten en ook welke instructies er gelden bij letsel, brand, ontruiming en gevaarlijke situaties binnen uw bedrijfsvoering. Ook kunt u bij ons terecht voor de AED-reanimatie en complete BHV cursus.


BLUSTRAINING KLEINE BLUSMIDDELEN:

Training kleine blusmiddelen. Tijdens de blustraining leren cursisten hoe met de gevaren van brand om te gaan en hoe een beginnende brand met welk blusmiddel het best bestreden kan worden. In (bedrijfs)gebouwen zijn verschillende soorten brandblussers geschikt voor blussen op diverse brandrisico's. Tijdens de training worden de eigenschappen van blussen met een bepaalde brandblusser uitvoerig behandeld. Ook worden er verschillende blustechnieken behandeld. De training kleine blusmiddelen wordt groepsgewijs gegeven. Neem voor informatie over de training kleine blusmiddelen contact op.