WIJ ZIJN TOT 2 AUGUSTUS OFFLINE

AANTAL BRANDBLUSSERS PER M2


Welk aantal brandblussers in bedrijfsgebouwen? Het aantal blusapparaten dat minimaal in bedrijfsruimten in bedrijfspanden is voorgeschreven hangt af van oppervlakte en gebruiksfunctie per ruimte. In bedrijfspanden geldt het voorschrift dat het aantal brandblussers voldoende moet zijn om een beginnende brand direct te kunnen blussen. In onze webshop brandblussers met diverse soorten blusmiddel. Welke soort blusmiddel projecteren hangt af van in bedrijfsruimten aanwezige brandrisico's.


In de regel geldt in bedrijven per 200m2 één brandblusser met minimale inhoud van 6 liter schuim of 6 kg poeder met een minimum aantal brandblussers van twee brandblussers per verdieping. Worden brandgevaarlijke werkzaamheden verricht of bepaalde stoffen bewaard dan geldt één brandblusser per 100m2 met een minimum aantal brandblussers van drie per verdieping. 


Aanbieding 6 liter schuimblusser en 6 kg poederblusser met 10 jaar lang geen kosten voor uitgebreid brandblusser onderhoud. Een periodieke visuele brand blusser inspectie is voldoende. Onderhoudsarme blussers, lichter in gewicht dan metalen brandblussers plus stootvast en krasvast. Deze erkende en robuuste brandblussers  voldoen prima aan de regels volgens het Bouwbesluit en hebben het Rijkstypekeur, MED keur en CE markering. In de webshop brandblussers met verschillende soorten blusmiddelen, brandslanghaspels en BHV-artikelen goedkoop kopen. Bij BlusPunt ook voordelig onderhoud blusmiddelen!


ONDERHOUD KOSTEN BESPARENDE BRANDBLUSSERS:

BRANDBLUSSERSHOP | VEILIGHEIDSARTIKELEN: