VEREISTE BRANDBLUSSERS BEDRIJFSGEBOUWEN | WEBSHOP


Vereiste brandblussers bedrijfsgebouwen. De vereiste brandblussers in een bedrijfsgebouw zijn conform het Bouwbesluit 6 liter schuimblussers. De erkende onderhoudsarme schuimblusser met 6 liter inhoud is de nieuwe regelrechte concurrent voor metalen brandblussers. Schuimblusser onderhoudsarm, stootvast, krasvast, onderhoudsarm en lichter in gewicht dan stalen brandblussers. Online vereiste brandblussers in bedrijfsgebouwen eenvoudig in de webshop kopen. Vergeet niet brandblusser pictogrammen per bestelde brandblusser mee te bestellen. BlusPunt Brandblussers biedt ook goedkoop onderhoud aan brandblussers en brandslang haspels voor aanbieding prijzen! Neem voor informatie over de vereiste brandblussers in bedrijfspanden gerust contact op.


In bedrijfsgebouwen dienen behalve de minimaal vereiste brandblussers met 6-liter-schuim of 6-kg-poeder aanwezig te zijn. In bedrijfsruimten adviseren we 6-liter-schuimblussers en bedrijfsterreinen 6-kilo-poederblussers. Wanneer er in een bedrijfsgebouw meerdere (grote) afzonderlijke (door wand gescheiden) ruimten zijn dienen er vaste brandslanghaspels aanwezig te zijn. BlusPunt biedt goedkope-brandslanghaspels voor aanbieding prijzen. Ook voor brandhaspel onderdelen kunt u bij ons terecht. Neem voor advies en informatie over brandblusmiddelen gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.


VEREISTE BRANDBLUSSERS BEDRIJFSGEBOUWEN (CONFORM BOUWBESLUIT) | SPROEISCHUIMBLUSSERS 6-LITER:
BRANDBLUSSERS BEDRIJFSGEBOUWEN | ELEKTRISCHE APPARATUUR - INSTALLATIES | KOOLZUURGASBLUSSERS 5-KG:
VEREISTE BRANDBLUSSERS BEDRIJFSGEBOUWEN | VETBRANDBLUSSERS | 25 - 40 - 75 LITER FRITUURVET - BAKOLIE:
BLUSMIDDEL INSTRUCTIE PICTOGRAMMEN:
BRANDBLUSSER PICTOGRAMMEN BEDRIJFSGEBOUWEN:

ONDERHOUD BRANDBLUSSERS | BEDRIJVEN:

Onderhoud aan brandblussers dient periodiek te gebeuren. Onderhoud schuimblussers volgens Bouwbesluit en NEN 2559. Wij kennen blusmiddelen door en door en weten de schuimbluswerking en weten wanneer het keuren van schuimblussers verricht moet worden. Onze onderhoudsarme schuimblussers zijn erkende brandblussers voor bedrijven. Nieuwe schuimblusser kopen met minder onderhoudskosten? Koop diverse soorten schuim brandblussers online.