ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730


Verbanddozen-auto. Verbanddoos auto verplicht? In bepaalde landen is een verbanddoos in de auto verplicht. Shop verbanddozen voor voertuigen. Webshop autoverbandtrommels voor een scherpe prijs. Webshop diverse soorten verbanddozen voor in de auto kopen. Goedkope verbanddozen personenauto, caravan, camper, personenvervoer en voor op vakantie. Verbanddoos auto kopen? De verbanddozen in de webwinkel voldoen aan de gestelde richtlijnen en hebben een compacte afmeting. Compacte verbanddozen voor eenvoudig opbergen in kofferbak of compartiment. 


Complete verbanddoos auto, bus, camper, caravan en autovakantie. Inhoud verbanddozen voor voertuigen conform Europese richtlijn. Goedkope complete verbanddozen voor in de auto onderweg. Auto verbanddozen bevatten steriele verbandmiddelen en hulpmiddelen voor directe eerste hulpverlening onderweg.  Spray brandblusser auto, camper of caravan kopen? Webwinkel brandblussers voordelige sprayblussers voertuigen, vaartuigen, kantoor en thuis.


Sale!

Autoverbanddoos excl. wandhouder T.H.T. 2-jaar

€ 13,38 € 10,18
Sale!

Autoverbanddoos excl. wandhouder T.H.T. 2-jaar

€ 13,38 € 10,18

Goedkope verbandtrommel voor onderweg met auto, camper en caravan. Bevat alle eerste hulpmiddelen en gereedschappen voor eerste hulp verlening onderweg. Deze kleine verbandtromel voor onderweg en op vakantie is maar liefst 19-delig en past makkelijk in het dashboardkastje, stoelvak en auto kofferbak koffer. Ook in de webshop goedkope compacte autobrandblussers naar wens met en zonder houder.

 

  • inhoud volgens DIN13164
  • afmeting: 26 x 17 x 8 cm
  • ABS Verbanddoos (2 sluitclips)
  • kleur: witte doos en wit deksel

 VERBANDDOOS-KOPEN | ©SPRAYBLUSSER.eu


Rating: 5 sterren
28 stemmen


Sprayblusser auto, boot, camper, caravan, woning, kantoor. Onderhoudsvrije brandblussers voor bedrijven.