BRANDBLUSSER RACEWAGEN | WEBSHOP


Goedgekeurde brandblusser racewagen circuitraces kopen? Erkende brandblussers voor racewagens die aan de eisen op het circuit voldoen. Op het racecircuit is een goedgekeurde brandblusser aan boord van uw racewagen van groot belang. Racewagens worden tot het uiterste ingezet waardoor brand op de loer ligt. Omdat racewagens custom made zijn is het zeer belangrijk om een beginbrand snel en adequaat, om catastrofale schade aan de wagen te voorkomen, te kunnen blussen. Welke soorten brandblussers op circuits voorgeschreven? Het circuitreglement (de FIA) schrijft het voorhanden hebben van een 2-kilogram ABC poederblusser voor. De brandblusser dient behalve met de standaard meegeleverde brandblusser beugel tevens met een metalen vastzet band in de meegeleverde beugel te worden vastgezet.


Brandveiligheid in racewagens is van essentieel belang. Mede hierdoor dient er ook voldoende aandacht aan de periodieke keuring van brandblusmiddelen in racewagens te worden besteed. Zoals in de circuit reglementen is voorgeschreven dient een brandblusser in een racewagen van een geldige keuringssticker te zijn voorzien. Behalve de kwalitatieve 2 en 6-kg ABC poeder bevattende brandblussers bieden wij ook 2-liter-sproeischuimblussers. Met sproeischuimblussers is er veel minder gevolgschade. Check goed of de circuitreglementen een 2-kg poederblusser vereisen of dat er een 2-liter-sproeischuimblusser is toegestaan. Neem voor advies en informatie over brandblussers voor racewagens gerust contact met de klantenservice op, wij zijn u graag van dienst. 


BRANDBLUSSER RACEWAGEN - RACECIRCUIT |BRANDBLUSSERS MET RIJKSKEURMERK:
BRANDBLUSSER MOTORRUIMTE RACEWAGEN:
VERBANDKOFFER | VEILIGHEIDSPICTOGRAMMEN:

VEILIGHEIDSPICTOGRAMMEN | VERBANDKOFFERS:

Hierboven afgebeelde veiligheidsborden en verbandkoffers zijn slechts een beknopt aantal van het totaal in de webshop. In de verbandkoffer-shop en ook de veiligheidspictogrammen-shop treft u een ruim assortiment aan veiligheidspictogrammen (stickers en borden) en EHBO-BHV-verbandkoffers. Met name op en rond het circuit dienen veiligheidsmiddelen en hulpmaterialen voor snel benodigde eerste hulpverlening duidelijk aangegeven te worden.


PROFESSIONELE BLUSDEKENS | AUTOCIRCUIT - MOTORCIRCUIT: