AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER HULPDIENST VOERTUIGEN


Brandblussers hulpdienst voertuigen politie, brandweer, ambulance, veiligheidsregio en beveiligingsbedrijven. Professionele brandblussers met universeel vorstwerend effectief blusmiddel. Compacte brandblusser voor brandpreventie autovoertuigen  Overheidsdiensten, beveiliging en hulpdiensten. Brandblusser met en zonder in donker oplichtende houder in webshop kopen! Online erkende sprayblussers en schuimblussers voor politie, ambulance, brandweer, beveiliging, veiligheidsregio voertuigen.


Hulpdiensten hebben een hulpverlenende taak. Wanneer er een incident is zijn de politie, brandweer, ambulance of beveiliging hulpdiensten vaak als eerste terplaatse. Brandstichting is helaas nog steeds aan de orde van de dag. Hoe eerder een autobrand geblust is des te minder brandschade. De werking van de lichtgewicht sprayblusser voor hulpdiensten is eenvoudig. De goedkoopste sprayblusser is te activeren door middel van drukknoppen en overige sprayblussers door de dop te draaien en de sprayknop in te drukken. De blustijd van sprayblussers is gelijk aan die van de meeste 6-liter-schuimblussers. In de webshop ook metalen schuimblussers voor brandpreventie in voertuigen (naar wens ook ABC poederblussers - let op gevolgschade bij blussen met poeder) online kopen.


BRANDBLUSSERS VOERTUIGEN HULPDIENSTEN:
VERBANDKOFFERS VOERTUIGEN HULPDIENSTEN | AANBIEDING BRANDBLUSSERSPRAY:

SPRAYBLUSSER VOERTUIGEN

Een sprayblusser in de auto is absoluut aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand in uw voertuig ontstaat. Na brand aan boord van een voertuig is de daaruit voortkomende brandschade meestal niet te herstellen. En dat terwijl eigenlijk niemand, ook is het misschien tijdelijk, zonder auto kan. Plaats hierom een sprayblusser in uw auto. Een sprayblusser past mogelijk in het deurvak, stoelvak, dashboardkastje en of laadruimte. Sprayblussers zijn goedkoop en snel inzetbaar, ook bij een autobrand. In bedrijfsvoertuigen zoals voertuigen van hulpdiensten zijn brandblussers verplicht. Neem bij vragen contact op.