AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSERS TANKSTATION 


Goedkope brandblussers voor tankstations. Diverse soorten stalen schuim, poeder en koolzuurgas brandblussers nu voor aanbieding prijzen. Alle schuim brandblussers zijn de beste brandblussers voor binnen en buiten omdat schuim blusmiddel de minste blusschade teweegbrengt. Hierom bieden wij in de webshop ook goedkope schuim sprayblussers voor in de shop en autovoertuigen. ABC Poeder blussers bevatten blusstof dat zich rond om de brandmoleculen hecht. Door deze bluswerking zijn poederblussers uitermate geschikt voor het (eenvoudig) blussen van brand buiten echter is de gevolgschade groot. De koolzuurgasblussers in de webshop zijn uitermate geschikt om elektriciteitsbranden binnen te blussen. In de webshop ook blusserkasten en hieronder onderhoudsvrije sprayblussers.


Onderhoud brandblussers tankstationsOnderhoud aan brandblussers bij bemande en onbemande pompstations dient volgens opgave van brandverzekering of tenminste eenmaal per jaar volgens de onderhoudsvoorschriften als omschreven in NEN2559. Wij zijn specialisten in brandblussers voor benzinestations. Informatie wanneer brandblussers welke controle of onderhoud nodig hebben? Neem gerust even contact op! Regelmatig onderhoud aan brandblussers is bij benzinestations van cruciaal belang. Niet alleen voor de verzekering maar voor de betrouwbare werking. Alle brandblussers in de webshop zijn erkende brand blussers met Rijkskeurmerk. Brandblussers voor benzinestation bestellen is eenvoudig en veilig. Advies blusmiddelen benzinestation? Neem contact op.


BRANDBLUSSER AUTO | ONDERHOUDSVRIJE BRANDBLUSSERSPRAY:
BRANDBLUSSERS TANKSTATION | BEMANDE SHOP | SCHUIMBLUSSERS:
BRANDBLUSSERS TANSTATION | BEMANDE SHOP | CO2-BRANDBLUSSERS:
BRANDBLUSSERS TANKSTATIONS | POEDERBLUSSERS:
BRANDBLUSSERS TANKSTATIONS | PICTOGRAMMEN:

BRANDBLUSSER TANKSTATION

Een brandblusser in de auto en bij het tankstation is onmisbaar. Het zal maar gebeuren dat er brand in de auto tijdens het tanken ontstaat. Bij brand tijdens het tanken kun je maar een ding doen en dat is hard wegrennen. Is de brand in de auto nog als beginnende brand te bestempelenm dan is het misschien nog te proberen om deze te doven terwijl iemand anders de brandweer in kennis stelt. Wacht niet met het kopen van een brandblusser voor in de auto. Voordat je het weet kan deze het afbranden van uw of een ander voertuig voorkomen. Een sprayblusser past mogelijk in het deurvak, stoelvak, dashboardkastje en of laadruimte. Sprayblussers zijn zeer snel inzetbaar, ook bij brand in de motorruimte. Neem voor informatie over onderhoudsvrije sprayblussers contact op.