AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER BEDRIJFSVOERTUIG


Brandblusser bedrijfsvoertuig nodig? Webshop goedkope sprayblussers voor bedrijfsvoertuigen van bedrijven. Goedkoop en... met Rijkskeurmerk! In Nederland zijn eigenaren van bedrijfsvoertuigen verplicht om goedgekeurde brandblussers aan boord van bedrijfsvoertuigen te hebben. Ook het VCA reglement stelt een brandblusser in bedrijfsvoertuigen als vereiste. In de shop ook zware stalen schuim en poeder brandblussers voor bedrijfsvoertuigen met aanbieding prijzen. Het kan dat de verzekering (en VCA eisen) behalve een draagbare brandblusser ook een verbanddoos in uw bedrijfsvoertuigen vereist. 


Behalve brandblussers voor bedrijfsvoertuigen in de webshop ook goedkope brandblussers en brandslanghaspels voor uw bedrijfspand. Om de locaties van blusmiddelen, bijzondere situaties en EHBO / BHV middelen in een bedrijfsvoertuig of bedrijfspand aan te duiden hebben wij verschillende soorten veiligheid pictogrammen in het assortiment. Bij BlusPunt Brandblussers eenvoudig brandblussers en veiligheidsartikelen bestellen, neem voor advies gerust contact op.


BRANDBLUSSERS BEDRIJFSVOERTUIGEN | ONDERHOUDSVRIJE SPRAYBLUSSERS:
BRANDBLUSSERS BEDRIJFSVOERTUIGEN | SCHUIM 2-LITER:
BRANDBLUSSERS BEDRIJFSVOERTUIGEN | VEILIGHEIDSARTIKELEN:

BRANDBLUSSER BEDRIJFSVOERTUIG

Een brandblusser in uw bedrijfsvoertuig is zeker aan te raden. Het zal maar gebeuren dat er brand in uw bedrijfsvoertuig ontstaat. U kunt er bij brand vanuit gaan dat u door brandschade het bedrijfsvoertuig enige tijd zal moeten missen. Voorkom uitbreiding van bedrijfsvoertuigbrand met degelijke brandblusser en juist (schuim) blusmiddel. Na een voertuigbrand is het voertuig door de brandschade meestal niet in ere te herstellen en dat terwijl eigenlijk niemand, ook is het misschien tijdelijk, zonder auto kan. Plaats hierom sprayblussers in uw bedrijfsvoertuig(en). Een sprayblusser past makkelijker dan metalen brandblussers in een deurvak, stoelvak, dashboardkast en of laadruimte. Sprayblussers zijn goedkope brandblussers, onderhoudsvrij en uitermate snel inzetbaar, ook bij het blussen van een brand in het motorcompartiment. Neem voor aanvullende informatie en vrijblijvend brandblusseradvies gerust contact met ons op.