ALLE SOORTEN BRANDBLUSSERS & AED, BHV, EHBO, CORONA PREVENTIE ARTIKELEN VOOR AANBIEDING PRIJZEN | TEL. 085-1304730

BRANDBLUSSERS AUTOCIRCUIT | SHOP

brandblusser-autocircuit
brandblussers-autocircuit

Brandblussers autocircuit kopen? Webshop brandblussers voor het autocircuit. Erkende brandblussers voor autocircuits die aan de geldende eisen op en rond het autocircuit voldoen. Op het autocircuit zijn goedgekeurde brandblussers aan boord van racewagens, langs de baan en evenemententerrein van groot belang. Welke soorten brandblussers worden er langs het autocircuit voorgeschreven? Langs het autocircuit worden 6-kilogram ABC poederblussers voorgeschreven. Dit mogen ook 9-kilogram draagbare poeder brandblussers zijn. Neem voor advies en informatie gerust even contact op.


Soorten brandblussers autocircuit? Brandblussers met poeder met een minimale inhoud van zes kilogram zijn minimaal vereist. Dit omdat er veelal sprake is van een brandstofbrand in de pitsstraat of op of rond het autocircuit. Echter brengen sproeischuimblussers vele malen minder gevolgschade aan motoren en elektronica teweeg. Hierom hebben wij in de webshop de vorstvrije sproeischuimblussers en weerbestendige kunststof blusserwagen toegevoegd. Ook voor het hervullen van brandblussers, op en rond het autocircuit of evenemententerrein kunt u bij ons terecht. Veelal zijn nieuwe brandblussers voordeliger. Voor het tegen branduitbreiding beschermen van motoren in motorcompartimenten van voertuigen bieden wij voordelige automatische tube-blussystemen.


BRANDBLUSSERS AUTOCIRCUIT | RACEWAGEN - KIOSK:
BRANDBLUSSERWAGEN AUTOCIRCUIT | POEDERBLUSSERS:
BRANDBLUSSERWAGEN AUTOCIRCUIT | VORSTVRIJE SCHUIMBLUSSERS:
BRANDBLUSSERS AUTOCIRCUIT:
VERBANDKOFFER | VEILIGHEIDSPICTOGRAMMEN:
VEILIGHEIDSPICTOGRAMMEN | VERBANDKOFFERS:

Hierboven afgebeelde veiligheidsborden en verbandkoffers zijn slechts een beknopt aantal van het totaal in de webshop. In de verbandkoffer-shop en ook de veiligheidspictogrammen-shop treft u een ruim assortiment aan veiligheidspictogrammen (stickers en borden) en EHBO-BHV-verbandkoffers. Met name op en rond het circuit dienen veiligheidsmiddelen en hulpmaterialen voor snel benodigde eerste hulpverlening duidelijk aangegeven te worden.


PROFESSIONELE BLUSDEKENS | AUTOCIRCUIT: