AANBIEDING BRANDBLUSSERS & AED BHV EHBO MATERIALEN | TEL. 085 - 1304 730

BRANDBLUSSER ACCUBRAND


Brandblusser om (lithium) accu brand te blussen. Nieuwe brandblusser voor de auto bevat speciaal brandblusmiddel om effectief accubrand auto voertuigen te blussen. Voertuigen worden steeds vaker van een lithium accu voorzien. Hiermee stijgt evenredig het aantal autobranden veroorzaakt door een lithium accu. Een lithium accu brand wordt snel zeer heet waarbij lithium accu branden moeizaam zijn te blussen. Een lithium accu zet chemische energie in elektrische energie om wordt omgezet. Een lithium accu onderscheidt zich door een hoge energiedichtheid en kunnen oververhit en in brand raken. De meest bekende lithium accu branden zijn autobranden. Auto’s met lithium batterijen zijn kostbare voertuigen met achteraf groot kapitaalverlies. Bij BlusPunt inclusief montagebeugel aanbieding lithium brandblusser voor in de auto.


Lithium accu brandblusser voor grotere toepassing in bijvoorbeeld een bedrijfsruimte nodig? Wij bieden ook een 9-liter-lithium accu brandblusser met een speciale spuitlans voor effectief blussen op accu's van bijvoorbeeld noodstroom voorzieningen zoals een UPS in een datacenter of computerruimte. 


VEILIG ONDERWEG SHOP:

LITHIUM BRANDBLUSSERS

Lithium brandblussers zijn natuurlijk behalve op accubranden ook op vaste stof (hout, papier, textiel) branden inzetbaar. Het spreekt voor zich dat mede deze soorten brandblussers veilig op electronica kan worden geblust. Het aantal accubranden zal in de nabije toekomst steeds sneller en in aantal toenemen. Het is zaak om uzelf tegen brandgevaar afkomstig van accu's en batterijen te beschermen. Het zal maar gebeuren dat de fietsaccu, accu in een oplader of opslagkrat in brand raakt. Een accu brandblusser biedt de mogelijkheid om met speciaal voor dit type branden ontwikkeld blusmiddel de brand te bestrijden. In Nederland is men zich t.o.v. andere werelddelen zich aanzienlijk meer ervan bewust dat we het milieu moeten beschermen. In ons land slaan een accu recycling bedrijven oude en defecte accu's in een centrale accuopslag op. Hier is het brandrisico hoog.

accu-brandblusser